Tényleg van olyan amikor valakiről aki ismeretlen megérzés alapján meg lehet állapítani, hogy meleg?
Szóval nálam ez több mint 10 éves dolog, kollégiumba jártam és már akkor kezdték el azt hinni rólam, hogy meleg vagyok. Igazából hozzá szoktam csak nem enged nyugodni a gondolat, mégis miért gondolják, honnan veszik? Múlt héten egy random ember a kocsmában és az egyik munkatarsam is nekem szegezte a kérdést meleg vagyok - e... Mindig arra gondoltam a hosszú hajam miatt kérdezik, és akkor éppen copfban volt. Vagy tényleg ennyire primitívek az emberek, hogyha hosszú a haja és fiú akkor valószínűleg meleg? Tegnapelőtt ráadásul terep nadrág volt rajtam és bakancs a nyár közepén szóval nem bőrtangában járok.
Beszéltem viszont eről egy lány barátommal, azért írom ki a kérdést. Azt mondta van egy bizonyos kisugárzásom ami miatt még ő is azt hitte meleg vagyok (lényegtelen tényleg az vagyok-e) ezt honnan látják egyes emberek? Meg lehet érezni valakin ha a ruhazkodasa nem árul semmit arról?
Kisugárzás. Igen, van ilyen. Aki fogékonyabb bizonyos apró jelekre, az észreveszi.
Én meg azt szoktam látni pasikon, ha még nem voltak nővel, egyszerűen rááll a szemem. :)
Feminin vonások, hang, viselkedés.
Túlérzékenység és túl nyugodt viselkedés.
Esetleg szóhasználat.
Járás és gesztusok.
Nem tudom.Ez jó kerdes.Tudjátok van az amikor egyértelmű..szinte.A mozgasa,az öltözködése,hangja.De ez annyira nyilvanvaló hogy szemet szúró.
És van az,amikor én total nem veszem eszre.Multkor is azt mondja a bnőm.Ez meleg volt!!
En :Mi van??Mert miért??
Ő:Nem láttad??
En:Mit??
Ő:Hagyjuk..
Szval lehet én totál érzéketlen vagyok az ilyen "jelekre".
Nincs hozza vevőkeszülékem.
Veled nem tudom mi lehet.Mik azok a jelek amik erre utalnának tévesen.Talan a lányismerősöd meg tudná valahogy fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!