Vannak itt olyan emberek, akik gyűlölik a nyarat? Ha igen, miért? Mindent soroljatok fel!
Nem gyűlölöm, de messze nem a kedvencem. Eleve alacsony vérnyomásos vagyok, namost ha 30 fokban kell huzamosabb ideig ülni, akkor még lejjebb megy, ami rosszullétet, tonnás végtagokat eredményez. A fejemet is nehéz tartanom, ha nagyon elkap.
Strandos nem vagyok, ellenben szeretek várost nézni, bicajtúrázni, kéktúrázni, namost mindegyik erősen nehezített a hőségben.
Amúgy én szubjektíven se szeretem a meleget, a télen túlfűtött, 25-27 fokos szobákban is szenvedek, ilyenkor vendégségben egyre lejjebb csúszom a kanapéban és egyre szótlanabb vagyok.
Nekem egy északibb hely kell, max 25 fokokkal és télen 21-22 fokra fűtéssel.
A nyárban én komolyan csak a viharokat szeretem,semmi mást a legesleg rühelltebb évszakom és az okaim:
-Qrva meleg van
-Este is meleg van
-Nem lehet aludni
-Nincs ekkor semmi étvágyam
-Építő iparban kint szívás dolgozni ilyenkor
-Minden rühellt állat mint poloska,pók és szúnyog életre kell
-Nem lehet semmit élvezni ilyen melegben
-Nincs csapadék
-Kiszárad a szépen rendbe rakott kert a perzselő nap miatt
-Ha nem vigyázz az ember könnyen leég
-Meg igen eső után a levegő valami borzalmas :(
+MOST ZUHANYOZTAM LE ÉS MÁR FŐVÖK EGY VENTILÁTOR TÁRSASÁGÁBAN!
Egyszóval rühellem minden porcikámmal,jöljön a tél azt jobban viselem.Köszönöm hogy leírhattam a rinyámat :) További szép napot mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!