Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik gyűlölik a nyarat? Ha igen, miért? Mindent soroljatok fel!

Figyelt kérdés

2022. jún. 28. 22:23
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyűlölöm, de messze nem a kedvencem. Eleve alacsony vérnyomásos vagyok, namost ha 30 fokban kell huzamosabb ideig ülni, akkor még lejjebb megy, ami rosszullétet, tonnás végtagokat eredményez. A fejemet is nehéz tartanom, ha nagyon elkap.

Strandos nem vagyok, ellenben szeretek várost nézni, bicajtúrázni, kéktúrázni, namost mindegyik erősen nehezített a hőségben.

Amúgy én szubjektíven se szeretem a meleget, a télen túlfűtött, 25-27 fokos szobákban is szenvedek, ilyenkor vendégségben egyre lejjebb csúszom a kanapéban és egyre szótlanabb vagyok.

Nekem egy északibb hely kell, max 25 fokokkal és télen 21-22 fokra fűtéssel.

2022. jún. 29. 16:09
 42/51 anonim ***** válasza:
14%
40-esnél a pont.
2022. jún. 29. 16:50
 43/51 anonim ***** válasza:
0%
Adom
2022. jún. 29. 16:53
 44/51 A kérdező kommentje:
Elég nehéz megoldani egy zsúfolt buszon, hogy ne nézzen rá az ember lánya senkire és ilyen hőségben emiatt nem öltözhetünk be nyakig
2022. jún. 29. 17:15
 45/51 Roadkill válasza:
100%

A nyárban én komolyan csak a viharokat szeretem,semmi mást a legesleg rühelltebb évszakom és az okaim:

-Qrva meleg van

-Este is meleg van

-Nem lehet aludni

-Nincs ekkor semmi étvágyam

-Építő iparban kint szívás dolgozni ilyenkor

-Minden rühellt állat mint poloska,pók és szúnyog életre kell

-Nem lehet semmit élvezni ilyen melegben

-Nincs csapadék

-Kiszárad a szépen rendbe rakott kert a perzselő nap miatt

-Ha nem vigyázz az ember könnyen leég

-Meg igen eső után a levegő valami borzalmas :(

+MOST ZUHANYOZTAM LE ÉS MÁR FŐVÖK EGY VENTILÁTOR TÁRSASÁGÁBAN!

Egyszóval rühellem minden porcikámmal,jöljön a tél azt jobban viselem.Köszönöm hogy leírhattam a rinyámat :) További szép napot mindenkinek :)

2022. jún. 29. 17:55
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
Fél tizenegy van este és még mindig 30 fokot mutat odakint a hőmérő, nem lehet kinyitni az ablakot... Senki ne mondja hogy ez jó, vagy hogy ez normális... -.-
2022. jún. 29. 22:34
 47/51 anonim válasza:
100%
Utálom ezt az évszakot, fenn lakok a negyediken a szobába 32-33 fok van, hőstresszelek folyamatosan. Este nem hül le az idő hanem befülled. Állsz egy helyben és izzadsz, ha mozogsz mégrosszabb. Tavaly nyáron 8 kilót fogytam 1 hónap alatt mert annyira melegem volt hogy nem tudtam rendesen enni és hánytam. Arról nem is beszélve hogy amikor 36-37 fok van odakint és az ember bemegy egy erősen klimatizált helyiségbe és kimegy akkor még meg is szédül nekem le is kell ülnöm olyankor. Jah és tele van minden hülye bogarakkal és az emberek jó 60-70%-a büdös az utcákkal együtt. Veszi az ember a levegőt és ilyen száraz meleg levegőt szív be. Még a kutyát se tudom hosszú sétára elvinni mert sehogy sem bírja, nincs megfelelő mozgása. Ez a 3 hónap nem szól másról csak a túlélésről.
2022. jún. 30. 20:37
 48/51 A kérdező kommentje:
59, én a harmadikon lakom, totál gáz. Egyszerűen nem hűl az idő. Neked milyen munkaköröd van, ott milyen az idő ?
2022. jún. 30. 23:04
 49/51 anonim ***** válasza:
95%
Gyerekek ez a nap brutális volt, 37 fok, home officeban légkondi nélkül, panelben. Jövőhét keddtől egy pici lehülés, azt már várom, de szerencsére holnap is már max 32 fok lesz és ma este már csak este 9-ig lesz dögmeleg, nem hajnali egyig, este 10-től csökkenni fog a hőmérséklet.
2022. júl. 1. 18:06
 50/51 Metionin ***** válasza:
100%
68. Ugyanez nekem is :(
2022. júl. 1. 18:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!