Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik gyűlölik a nyarat? Ha igen, miért? Mindent soroljatok fel!

Figyelt kérdés

2022. jún. 28. 22:23
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Én is leginkább fizikai munkát utálok csinálni ilyen melegben. Ha van medence/vízpart a közelben akkor elviselhető. Alapvetően nem utálom, de egy idő után elég belőle.
2022. jún. 28. 23:14
 12/51 anonim ***** válasza:
95%
Az utóbbi években nagyon megutáltam, az elviselhetetlen, végtelen forróság miatt, amikor még éjszaka sincs frissítő hűvös csak a fullasztó szédítő meleg, mellé semmi csapadék, mintha a pokolban lennénk. Izzadok, rosszul vagyok, nem bírom egyszerűen. Mellé a sok szúnyog, légy meg fene tudja mi is irritáló, aztán ott van a rendszerszerű kerti parti, lagzi meg hasonlók amik miatt éjjel se lehet csend...
2022. jún. 28. 23:14
 13/51 A kérdező kommentje:
Ne is mondd. Én annyira frusztrált vagyok és szédülök. Enni sem tudok, alig bírok reggel felkelni ,semmi erőm nincs.
2022. jún. 28. 23:18
 14/51 A kérdező kommentje:
És ezek a nyarak tènyleg èlvezhetetlen, elviselhetlen poklok. Gyerekkoromban olyan jó volt. Este rendesen hűvös volt, lehetett kinn ülni , sétálni.
2022. jún. 28. 23:20
 15/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyűlölöm, de erősen nem kedvelem.

- fülledt, meleg a levegő, állandóan keresgélni kell az árnyékot, plusz aludni sem mindig tudok miatta

- programok szervezésénél figyelembe kell venni, hogy ekkor nem jó, mert meleg lesz, ekkor pedig esni fog...

- jobban izzadok, de nem csak én, a buszon néha olyan szag van, hogy csak na

- havi egy gyantáztatás helyett 2 hetente kell menni, ami ugye dupla költség (de ami jobban zavar, hogy dupla idő)

- imádnak a szúnyogok, és mindig megtalálnak

- sajnos a melegben, ha sokat kell állni, hajlamos vagyok rosszul lenni, és erre nyilván nyáron nagyobb az esély

- nem szeretem, ha a szemembe süt a nap, mivel utálom a napszemüveget (persze nyilván felveszem, mert muszáj, de attól még utálom)

- könnyen le lehet égni, ami utána fáj

- ilyenkor több a pattanásom

- betétet használó nőknek az sem egy álom, amikor nem tudjuk, hogy vér vagy izzadság van a betétben (például én)

2022. jún. 28. 23:20
 16/51 anonim ***** válasza:
95%
"mellé semmi csapadék" - de ha van csapadék az is borzalmas. Olyan pára tud lenni, hogy örülök, hogy végre esik, de aztán nem a levegős hűvös jön utána, hanem mintha egy kültéri szaunában sétálnék. Eső után nem lehet lélegezni. Na én ezért nem irigykem Tuvalu népét.
2022. jún. 28. 23:25
 17/51 A kérdező kommentje:
Hu, igen, a nagy pára. Meg lehet fulladni olyankor is ! A viharban féltek ? Melyik a kedvenc évszakotok ? Lányok, jobban görcsöltök és vérzetek ti is a hőségben ?
2022. jún. 28. 23:28
 18/51 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik évszak jó valamiért. A viharban csak a villámtól félek.
2022. jún. 28. 23:30
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

17-es: Én csak egy kicsit félek a viharban, de főleg akkor, ha utcán vagyok. A házunkon van villámhárító, tehát elvileg semmi baj nem lehet. A kedvenc évszakom a tél. Egyrészt akkor születtem, másrészt az a nyár ellentéte. :D Görcsölni szerencsére még sosem görcsöltem, így nyáron sem, pedig már 4 éve menstruálok. Illetve a vérzésem is gyenge (nem szedek fogamzásgátlót, alapból ilyen), nyáron is, télen is. Szerencsés vagyok ebből a szempontból. :)

15-ös voltam, 16/l.

2022. jún. 28. 23:34
 20/51 anonim ***** válasza:
95%

A már leírtakkal mind egyetértek és engem még azok az emberek is irritálnak, akik az irodában sírnak, hogy juj fáznak a légkonditól és ez nem természetes, nyáron melegnek kell lenni. De ha megkérdezem, hogy akkor miért fűt télen,akkor csak hápog.

Meg akik 38 fokban képesek azt mondani, hogy jaj milyen jó idő van.

Meg amikor az időjárás jelentésben azt mondják, hogy lehűlés következik, mert 38 fok helyett 33 lesz...

Hányadék meleg van, minden rohad, minden büdös. mindenhol nyomorult bogarak vannak. A köcsög varjak többször megtámadtak kutyasétáltatás közben.

Éjjel is 25 fok felett van a hőmérséklet.

De nincs is éjjel, mert állandóan világos van. Mire elaludnál hajnal 3-kor, mert lemegy 20 fokra, addigra világosodik is.

Van, hogy napokig nem szárad meg a hajam, mert folyton izzadok.

Fujj, amikor már fürdés közben is izzad az ember, az a legszarabb.

Rühellem nagyon a nyarat.

A telet szeretem, de az ősz meg a kora tavasz is elmegy. De már tavasszal azon vagyok, hogy milyen szar lesz a nyár. :(

2022. jún. 28. 23:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!