Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik gyűlölik a nyarat? Ha igen, miért? Mindent soroljatok fel!

Figyelt kérdés

2022. jún. 28. 22:23
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Az legalább nagy szerencse. :)

Igen, a villámlástól én is félek. Felénk péntekre vihart mond, stresszelek. :D

Én nyár végére teljesen ki szoktam készülni. Gyakran vagyok ingerült a melegben.

2022. jún. 28. 23:43
 22/51 A kérdező kommentje:
20- as... Dettó. Én is már tavasszal ezen agyalok. Hogy nemsokára három hosszú irdatlan meleg hónap következik. És a világos. Este kilenckor simán világos van és a madarak is három órakor csiripelnek hangosan és máris minden hatalmas fényben ragyog. Nem tudok pihenni. És irdatlan büdös van a buszon, az emberek türelmetlenek. Én ilyenkor a balesetektől is jobban félek. Minden zsúfolt, kialvatlanok a sofőrök, gyengülnek az emberek reflexei
2022. jún. 28. 23:48
 23/51 A kérdező kommentje:
És éjszaka, (ami ugye valóban nincs :D) próbálok elálmosodni, még olvasok a telefonon és jönnek az apró zöld színű bogarak és a kijelzőn tegnap is volt vagy öt. Nappal a darazsak, fülbemászók, dongók tartanak rettegésben
2022. jún. 28. 23:52
 24/51 anonim ***** válasza:
10%

"Van, hogy napokig nem szárad meg a hajam, mert folyton izzadok."

Told le kopaszra, oszt' kész.

2022. jún. 28. 23:57
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Tél a kedvenc évszakom, a nyarat nagyon nem bírom személy szerint.

-Folyamatosan a szemembe süt a tűző nap, és mivel már amúgy is szemüveges vagyok nem is tudnék napszemüveget felvenni ha akarnék se. Mármint felvenni épp feltudnám a napszemüveget de az fix hogy fél percen belül el is esnék mert annyira nem látok.

-A meleg miatt lehetetlen éjszaka aludni.

-Muszáj egész nap kontyba kötött hajjal lennem, de még így is nagyon hamar izzadok, aztán meg viszket tőle a fejbőröm is, akkor is ha rendszeresen mosok hajat.

-A sminket ilyenkor el is felejtem, mert vízálló smink ide vagy oda a nyári kánikulában az is hajlamos szétkenődni és elfolyni.

-Elképesztően izzadós vagyok, ami ahhoz vezet hogy egész nap azon stresszelek hogy büdös vagyok-e miatta.

-Az izzadás miatt muszáj tisztasági betétet használnom ha nem akarok foltokat hagyni.

Az összegzésem annyi hogy a nyár a lehető legborzalmasabb évszak, még csak létezni is nagy szenvedések árán lehet.

Mondjuk, amit szeretek a nyárban az a görögdinnye és a sárgadinnye, illetve ezek a jó nyári viharok amik után pár napig megmarad a lehülés jó esetben 😁

2022. jún. 29. 01:58
 26/51 anonim ***** válasza:
28%
Eddig igazából télen mindig a nyarat, nyáron mindig a telet vártam...🤷‍♂️ Nem szeretem egyiket sem.
2022. jún. 29. 02:02
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Amit nem szeretek a nyárban, az az, hogy nem tudok aludni éjszakánként a melegtől és a szúnyogoktól. Hiába fekszem le időben, másnap álmos vagyok. A másik kellemetlen dolog az állandó ízzadás. Sajnos a testem nagyon nem bírja a meleget. A harmadik, hogy irigylem a vidám fiatalokat, hogy milyen jó nekik, hogy van kivel szórakozniuk.
2022. jún. 29. 02:43
 28/51 anonim ***** válasza:
91%

25-ös, én most vettem dioptriás napszemüveget. Ez félig megoldja a gondot, de ha bemegyek az utcáról egy épületbe, akkor cserélni kell, illetve bunkónak is néznek, hogy miért nem veszem le, ha beszélek valakivel. :D

Szóval a szememnek jó, de új gondjaim lettek tőle.

2022. jún. 29. 08:02
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Mióta olyan lakásban élek, hogy amíg másoknál 25 fok van, itt van 29-30 azóta kezdem gyűlölni. Ezer évet kell várni a szigetelésre, hiába van kifizetve...

Strandon nagyon jó, de oda se mehet mindig az ember.

Állandóan klímázni kell már ahol lehet, aztán mindenki emiatt panaszkodik a télre, hogy fűtés, meg fűtés számla. Mintha ez jobb lenne...

Szerintem ezt csak az szereti akik olyan pénzesek, hogy a házuk vagy lakásuk olyan, hogy egész nap a 23-25 fokban vannak, meg folyton a strandon rohadnak. Kocsi a garázsból se tűzforró.

2022. jún. 29. 09:39
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Én is téli gyerek vagyok, imádom a telet és az őszt, a nyarat ki nem állhatom, már várom, hogy vége legyen. Én inkább kedvenc hónapot mondok: november.

- Izzadás, ragadás, rossz közérzet, ingerültség.

- Égető, perzselő, erős napfény (fényérzékeny a szemem és a bőröm sem bírja).

- Túl sok a zaj, nagy a tömeg, sok az ember, akik éjszakába nyúlóan viháncolnak és nem lehet aludni tőlük.

- Zavar, hogy hamar világosodik reggel.

- Maga az érzet, hogy melegem van és nem tudok tenni semmit ellene, hiába van rajtam kevés ruha.

- Nem szeretek lenge ruhában járni, de muszáj, ehhez pedig le kell borotválnom a lábam.

- Nem lehet éjjel aludni a melegtől.

- Alacsony a vérnyomásom alapból is (102/55 körül), ezért ha kint kell lennem, még inkább leesik, amitől rosszul leszek, szédülök, fáj a fejem, néha járni sem tudok, olyan erőtlennek érzem magam.

- Nem lehet levegőt kapni a magas páratartalomtól.

- Bogarak, szúnyogok.

- Na és igen... a menstruáció. Idegesítő, hogy a betétbe beleizzadok.

2022. jún. 29. 09:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!