Ha nem dolgozik az ember, akkor mit szokott csinálni, hogy értelmesen teljenek a napjai? Lehet az bármi, de egy jó kis listát is elfogadnék, soroljátok.
Én ezeket szoktam:
Kirándulás
Kertészkedés
Olvasás v. Írás
Sütés v. Főzés
Természet fotózás vagy bármi más
Rajzolás v. Festés
Vagy valami régi holmiból újat barkácsolni
Kutya sétáltatás
Esetenként videójátékok.. :D
Én dolgozom de a szabadnapok kb ilyenek
1. nap leutazás Esztergomba, Esztergom körbejárása, majd átsétálás Szlovákiába a Mária Valéria hídon és ott Párkányban egy fagyi (csak személyiigazolvánnyal át tudsz sétálni)
2. nap leutazás Gödöllő vasútállomásig, onnan gyaloglás felfele pár hév megállót, a helyek meglesése, egy fagyi, stb
3. nap kizrazás a Római partra, ott egy ebéd, pancsi (esetleg átsétálás vagy biciklizés Szentendrére bár Szentendrére még nem mentem ki így)
4. Nap túra a Hármashatárhegyen
Stb
Egy napra betehetsz több kis programot is, délelőtt Gellérthegy, délután Margitsziget, stb.
Olvasás, olvasás, olvasás.
Az elme pillérezésénél mi jobb, amikor egy világ árul eléd, és ezt a többiek nem értik... ;)
kinek mi az értelmes
én például tanulni és dolgozni szoktam a hobbi projektemen (játékfejlesztés)
vagy csak filmezek, lazítok, haverokkal játszom vagy összejövünk hétvégére
ilyesmiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!