Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik gyűlölik a nyarat? Ha igen, miért? Mindent soroljatok fel!

Figyelt kérdés

2022. jún. 28. 22:23
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó vagyok. Kihagytam azt, hogy mivel egyre több felület van a városunkban lebetonozva, ami csak úgy ontja magából a meleget, szó szerint sehova nem lehet menekülni a melegtől. Még ha a levegő hőmérséklete csökken is, a beton még legalább két napig kánikulát okoz.
2022. jún. 29. 10:11
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

25

Hogy hagysz foltot?

2022. jún. 29. 10:15
 33/51 anonim ***** válasza:
91%

#32 Amikor mondjuk felállok egy székről akkor foltot hagyok a széken meg a nadrágomon is :D

Nem igazán tehetek róla csak izzadósabb típus vagyok 😬

2022. jún. 29. 11:25
 34/51 anonim ***** válasza:
93%
Mivel kövér vagyok és nem igazán megy a fogyás nem járok strandra, nem bírom a meleget, ki vagyok tőle teljesen. Ezért utálom főleg.
2022. jún. 29. 11:32
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Én is azért, mert kövér vagyok. Ez nyáron sokkal kellemetlenebb a kevés ruha és az izzadás miatt. Van egy csomó jó nyári ruhám régről, amikor vékony voltam. Mindig elhatározom, hogy jövőre belefogyok, de aztán sose sikerül. Érzelmi evő vagyok. Ez az egyetlen örömforrásom az életben, nem tudom megvonni magamtól.
2022. jún. 29. 13:04
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Én mindíg is gyűlöltem a nyarat,ezek miatt:

1.Nem tudok barnulni csak le égni

2.utalok lenge ruhat hordani

3.amikor szoknya van rajtam és feltűnően vegigneznek

4.napallergiám van

5.sokszor fülledt es budos a levegő

6.a melegben nincs életedben

7.szedulok,hányingerem van,émelygés

8.rovarok

9.ejszaka nem tudok aludni,nyár végén úgy nézek ki mint egy zombi a kialvatlansagtol

10.izzadás

11. a szülinapom(nem szeretem ünnepelni)

12. a kinti sütésektol állandóan füst szagú vagyok

13.ha be megyek egy legkondis helyre meg fagyok és ha ki megyek a melegbe még rosszabb

14. nem állnak jól rajtam a fürdőruhák,pedig vékony vagyok

15.nem szeretem a fesztiválokat,strandokat

2022. jún. 29. 13:19
 37/51 A kérdező kommentje:

Jajj, de elegem van ma ( is ) én is utàlom, amikor szoknyában végignèznek, a hajam csurom víz most is , nem érzem magam jól. Alig aludtam. Én is húztam amúgy pár kilót és ez is zavar. De ez a legkevesebb. Meg lehet fulladni egyszerűen , postán voltam munka után, ott is tömegnyomor, csomó büdös ember.

13:04, remélem, hamarosan megtalálod a boldogságodat. Az ne érdekeljen benneteket , hogy ducibbak vagytok. Aki emiatt lenèz, annyit is ér.

Milyen munkátok van, mennyire elviselhető ott a hőség ? Nyár végére én is zombi vagyok és basszus nekem is ekkor van a szülinapom. Úgy várom mar legalább az augusztus végèt, azokat az esti csendes esőket, hogy hamarabb legyen sötét.

2022. jún. 29. 15:48
 38/51 A kérdező kommentje:
Híztam *
2022. jún. 29. 15:48
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
37-es: Én még sulis vagyok, szóval ilyenkor, ha nem muszáj, nem megyek ki a lakásból, ott pedig van légkondi, de így is néha elviselhetetlen. 15-ös voltam ismét.
2022. jún. 29. 15:56
 40/51 anonim ***** válasza:
24%
hát akkor minek húzol szoknyát? vagy ne nézd az embert és akkor nem látod ha végig néznek
2022. jún. 29. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!