Vannak itt olyan emberek, akik gyűlölik a nyarat? Ha igen, miért? Mindent soroljatok fel!
#32 Amikor mondjuk felállok egy székről akkor foltot hagyok a széken meg a nadrágomon is :D
Nem igazán tehetek róla csak izzadósabb típus vagyok 😬
Én mindíg is gyűlöltem a nyarat,ezek miatt:
1.Nem tudok barnulni csak le égni
2.utalok lenge ruhat hordani
3.amikor szoknya van rajtam és feltűnően vegigneznek
4.napallergiám van
5.sokszor fülledt es budos a levegő
6.a melegben nincs életedben
7.szedulok,hányingerem van,émelygés
8.rovarok
9.ejszaka nem tudok aludni,nyár végén úgy nézek ki mint egy zombi a kialvatlansagtol
10.izzadás
11. a szülinapom(nem szeretem ünnepelni)
12. a kinti sütésektol állandóan füst szagú vagyok
13.ha be megyek egy legkondis helyre meg fagyok és ha ki megyek a melegbe még rosszabb
14. nem állnak jól rajtam a fürdőruhák,pedig vékony vagyok
15.nem szeretem a fesztiválokat,strandokat
Jajj, de elegem van ma ( is ) én is utàlom, amikor szoknyában végignèznek, a hajam csurom víz most is , nem érzem magam jól. Alig aludtam. Én is húztam amúgy pár kilót és ez is zavar. De ez a legkevesebb. Meg lehet fulladni egyszerűen , postán voltam munka után, ott is tömegnyomor, csomó büdös ember.
13:04, remélem, hamarosan megtalálod a boldogságodat. Az ne érdekeljen benneteket , hogy ducibbak vagytok. Aki emiatt lenèz, annyit is ér.
Milyen munkátok van, mennyire elviselhető ott a hőség ? Nyár végére én is zombi vagyok és basszus nekem is ekkor van a szülinapom. Úgy várom mar legalább az augusztus végèt, azokat az esti csendes esőket, hogy hamarabb legyen sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!