Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan közületek aki...

Van olyan közületek aki megbánta hogy férfinak vagy nőnek született?

Figyelt kérdés
Szerintem én nőként sokkal jobban jártam volna.

2022. jún. 18. 14:00
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
73%

Való igaz, hogy manapság már a nőknek is vannak jogaik. Bar meg mindig nem mindenhol.

Van ahol a nők előnyt élveznek, van ahol csak akkor ehet, amikor a férje befejezte. Van ahol magasabb beosztásban dolgozhat (bar meg mindig probléma a díjazás, mert ugyan azért a munkáért egy férfit jobban megfizetnek.

Sokat fejlődött a társadalom. De még mindig vannak olyan szakmák, ahol nem ismerik el a nőket. Régen és van ahol most is, a nő alacsonyabb rendűnek számít aki csak szaporodasra kell. A férj pedig verheti. Van, ahol börtönbe csukják a nőt, ha megerőszakolják.

Igy hát felesleges a sirankozas. Lehet hogy a férfinak nincs NANE, de az is biztos, hogy nem az az általános hogy a nő a bántalmazo, mint tudjuk. Nincs egyenloseg meg most sem.

2022. jún. 25. 20:10
 42/44 anonim ***** válasza:
63%
NANE
2022. jún. 25. 20:29
 43/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, úgy tetted fel ezt a kérdést, mintha az egész döntés kérdése lett volna. Ezt dobta a gép.
2022. szept. 8. 13:52
 44/44 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos igen, az az igazság amit a 43 ír.

Ez csupán szerencse kérdése. Akinek szerencséje lett, az nőnek fogantatott, akihez nem volt kegyes az élet, abból csak férfi lett.

Az az ondósejt sajnos csak a férfi petéig jutott el.

A nőben a női petesejtek vannak hátrébb.

Nagyon nehéz, nagyon bobyolúlt dolog eljutni odáig.

Ezért van az, hogy ma a társkeresés projektjét /is/, a világegyetem uralkodói, azaz a nők szabályozzák, és irányítják. 😥😢

Mindíg tőlük függ, hogy melyik férfinek lesz párja, és egy csodálatos kapcsolata.

55F.

2022. szept. 8. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!