Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan közületek aki...

Van olyan közületek aki megbánta hogy férfinak vagy nőnek született?

Figyelt kérdés
Szerintem én nőként sokkal jobban jártam volna.

2022. jún. 18. 14:00
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
79%
10# Tökéletes, és ez csak egy része.
2022. jún. 18. 16:27
 32/44 anonim ***** válasza:
0%

🍏

Ha nő vagy, férfi akarsz lenni.

Ha férfi vagy, nő akarsz lenni.

A lényeg, nehogy elfogadd önmagadat.

Inkább sírj, mint egy fürdős kuu.va.

Beteg egy “világ” lett.

2022. jún. 18. 17:01
 33/44 A kérdező kommentje:
Én is ugyanazon az állásponton vagyok mint a 10-es, de én vele ellentétben általában negatív visszajelzéseket kapok ilyenkor. Más kérdéseknél is ez volt. Hiába jöttem logikus érvekkel, és hiába fogalmaztam ki magam értelmesen, és normálisan. Ki érti ezt...
2022. jún. 18. 17:18
 34/44 anonim ***** válasza:
78%
Utálom, hogy bármikor megszólítok egy nőt, mindig azt hiszi, hogy csak dugni akarok vele.
2022. jún. 18. 21:25
 35/44 anonim ***** válasza:
66%

34#talan mert a férfiak 99%a nem baratkozni akar a nőkkel? Köszönd meg nekik

Speciel én se tapasztaltam soha hogy mindenféle hátsó szándék nélkül pusztán a tarsasagom akarta élvezni egy férfi xd

2022. jún. 18. 22:01
 36/44 anonim ***** válasza:
87%
Ez a baj!
2022. jún. 18. 22:03
 37/44 anonim ***** válasza:
71%

Én már ott tartok, hogy semmi nem akarok lenni.

Egy biztos. A nőknek sokkal könnyebb az ismerkedés és a társkeresés.

Gondoljunk csak bele.

Ha egy nő kiszemel egy férfit és kezdeményez, az estek 90%-ban valószínű hogy megis kapja.

Ha viszont egy férfi szeretne egy nővel megismerkedni, akkor szinte 90%, hogy elutasítást kap.

Úgyhogy a 90% az adott, csak a nőknél pozitívan, a férfiaknál meg negatívan.

Ennyi az igazság feketén fehéren.

2022. jún. 20. 01:03
 38/44 anonim ***** válasza:
76%
Sztem nem könnyebb nőnek lenni (azoknak a férfiaknak, akik aon vekengenek, hogy nincs párkapcsolatuk, kívánom, hogy éljék át azt, hogy halálfélelemben kelljen éjjel egyedül hazamenniük, mert nem tudják, mikor támadja meg őket egy erőszakolós, náluk erősebb férfi... engem konkrétan zaklattak is, és csal úgy menekültem meg, hogy gyorsan beszaladtam a liftbe, és kész voltam rácsapni a liftajtót a delikvens kezére), de nem bánom, hogy nő vagyok, mert annak érzem magam.
2022. jún. 20. 20:16
 39/44 anonim ***** válasza:
69%
38# hagyjad el se tudjak képzelni milyen. Nekik a legnagyobb probléma hogy nem kapnak puncit ezért de jó nőnek lenni mert ugye csak ez az egy szempont van. Azt hogy milyen havonta vérezni fizikailag gyengebbnek lenni,teherbe esni utána egyedül gyereket nevelni,megeroszakolva lenni. Egyszerre vinni a háztartást és a 8-12 oras munkát egy olyan férj mellett aki hősnek érzi magát ha elmosogat,a munkában kétszer annyit teljesíteni hogy egyáltalán elismerjenek,kevesebb pénzért mint a férfi kollegat... soroljam még?
2022. jún. 21. 04:25
 40/44 anonim ***** válasza:
13%

38.

Teljesen igazad van, mondom ezt férfiként.

Sajnos sok-sok dolgot felsoroltál, amivel nem igazán lehet mit tenni, mert adottak.

Az viszont eléggé szégyenteljes, ha a férfi alig alig veszi ki a részét még a hàzi munkákból is.

Az meg megint csak egy szégyenteljes dolog, hogy a női munkát nem akarják elismerni úgy mint ahogy a férfi munkát.

Ha rajtam múlna, a nőknek nem is tenném kötelezővé a munkavégzést.

Annyi minden más dolog van, ahogyan te is írtad. A nőknek abszolút nem kéne még a munkával is bajlódni.

A nőknek sokkal jobban megkéne adni a tiszteletet.

Nagy kár, hogy én most sajnos nem tisztelhetek eggyet sem.

55F.

2022. jún. 21. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!