Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan közületek aki...

Van olyan közületek aki megbánta hogy férfinak vagy nőnek született?

Figyelt kérdés
Szerintem én nőként sokkal jobban jártam volna.

2022. jún. 18. 14:00
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
#19 Mi nem ott élünk. Ahogy az emberiség elsöprő többsége se él ott. Ez nem a te problémád.
2022. jún. 18. 15:28
 22/44 anonim ***** válasza:
88%

19# vagyok

A világ szinte minden pontján alsóbbrendű élőlény a nő. Bocsi hogy itt belepofazok a sirankozasodba de nőnek lenni ugyanúgy szar

Nem szivárvány és vattacukor az élet ezen az oldalon se

2022. jún. 18. 15:33
 23/44 anonim ***** válasza:
86%
OP, ez akkor is egy globális probléma. Szerinted nincsenek keresztény szekták Európa szerte, ahol a nő egy két lábon járó inkubátor? Emlékszel még a rendőrség "múltkori" szlogenjére a nemi erőszakkal kapcsolatban? A hírhedt "tehetsz róla, tehetsz ellene" szlogenről? Mindenhol ugyanolyan elbszott a helyzet, maximum árnyaltabban adja elő magát.
2022. jún. 18. 15:34
 24/44 A kérdező kommentje:
#22 Akkor is jobb mint férfiként. Ha már felhoztad az arab országokat, ott a nők összetennék a két kezüket ha olyan luxus előnyt élveznének a férfiakkal szemben mint te.
2022. jún. 18. 15:44
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
De miért foglalkozna az ember az arab és egyéb idegen társadalmakkal, amikor Magyarországon élünk? Nehogy már a bantu nők jogait hasonlítsuk az európai keresztény társadalmi berendezkedéshez.
2022. jún. 18. 15:44
 26/44 anonim ***** válasza:
91%
Ma is megvolt a kérdésnek álcázott "jahhjjjj jóságos istenem jahhjjj de szar nekem, szarabb mint bárki másnak a világon jahhjjjj" poszt. Egyébként a kommentekből márcsak a "ne siránkozzá má, ilyet férfi nem csinál!!!" megnyilvánulást hiányolom a maguk szerint minta férfiaktól. Biztos a kocsmában fetrengenek és nézik a focit.
2022. jún. 18. 15:52
 27/44 A kérdező kommentje:

Ez a nő is megmondta hogy szívás férfinak lenni. Hát kell ennél több bizonyíték?

[link]

2022. jún. 18. 15:52
 28/44 anonim ***** válasza:
89%

OP te nem beszélgetni vagy eszmecserét akarsz. Te azt akarod, hogy nyalogassuk a sebeidet. Meguntam a lassan nőgyűlöletbe hajló hozzászólásaidat.

Én léptem, csá.

2022. jún. 18. 15:56
 29/44 anonim ***** válasza:
84%

Én is. Bruhuhu nem kapott puncit

Majd a családon belül és kívül megerőszakolt és teherbeejtett,a munkából a terhessége miatt kirúgott és a szexista megjegyzesek által minden nap zaklatott nőkkel együtt ejtünk érted néhány könnycseppet

2022. jún. 18. 15:59
 30/44 A kérdező kommentje:
#28 Ennek semmi köze a nemlétező nőgyűlölethez. Ez csak az igazság felfedése. Megmondta a nőtársad is kerek-perec a valóságot, és teljesen igaza van.
2022. jún. 18. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!