Menő, ha 15 évesek azt magyarázzák live-ban, hogy mennyire részegek voltak éjszaka?
Belefutottam egy live-ba, ahol két lány beszélt. Az volt a téma, hogy éjszaka annyit ittak, hogy az egyikük el is esett és panaszkodtak, hogy kifizették a 3500 Ft-os koncert belépőt, de bent se voltak, mert csak kint ittak és hánytak. Pedig úgy érezték, nem fognak "bebszni", mert későn ütött be. Aztán elmesélték kivel smároltak, majd lazán kimentek az udvarra és a további panaszkodásuk közben elkezdtek cigizni.
Ez így menő a neten? Kíváncsi vagyok hasonló korúak véleményére.
#30: "És ha élvezkedni akarnék rajta, azzal sincs semmi baj, igaz? Köszi. 45 N"
Te írtad. Nem feltételezés. Sok itt a pedofil sajnos.
A pedofília az inkább szexuális érdeklődés, nem? Serdületlenek iránti egészségtelen nemi vágy, valami ilyesmi?
Ha én hasonló videón (live-on) élvezkednék, az nem ugyanaz, mint ha serdületlenek szoknyája alá akarnék nézegetni, vagy benyúlkálni. Itt arról volt szó, hogy 15 évesen dicsekednek azzal kapcsolatban, hogy részegek. Dohányzás, hányás. Erotikus dolgok szóba se kerültek.
Minden, ami érdeklődésre számot tarthat egy 15 éves körül, = pedofília? Nem tudom.
És de, feltételezés, mivel feltételes módban írtam. Ha élvezkedni akarnék ezen, azzal se lenne semmi baj, ugye?
Vagy szerinted de, baj lenne?
23-as vagyok.
Először is: egy kifejlett 15 éves tinipéldány tipikusan az a csaj, aki után epednek a 11 éves kisfiúk és az 55 éves papák is. Nem láttátok ti még általános iskolai ballagást? Egy csomó csaj már kész nő. Ez nem pedofília, ha ilyet dugna valaki. Ez egészséges szexualitás.
Másodszor: az életben a legfontosabb mindig az alany, nem a tárgy. Mint ahogy a férfiaknál is az egyiktől jópofa, ami a másiktól gáz, úgy a nőknél is a felsőkategóriás réteg viselkedése lesz az elfogadott és az iránymutató. Jócsaj, szúrnivalóak, tehát bármit megtehetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!