Menő, ha 15 évesek azt magyarázzák live-ban, hogy mennyire részegek voltak éjszaka?
Belefutottam egy live-ba, ahol két lány beszélt. Az volt a téma, hogy éjszaka annyit ittak, hogy az egyikük el is esett és panaszkodtak, hogy kifizették a 3500 Ft-os koncert belépőt, de bent se voltak, mert csak kint ittak és hánytak. Pedig úgy érezték, nem fognak "bebszni", mert későn ütött be. Aztán elmesélték kivel smároltak, majd lazán kimentek az udvarra és a további panaszkodásuk közben elkezdtek cigizni.
Ez így menő a neten? Kíváncsi vagyok hasonló korúak véleményére.
17 vagyok, és sose értettem miért jó egy gyereknek, hogy piál. Illetve nagyon kevesen tartják menőnek a korosztályomból a piálást.
#1-es, a szülőkön nem múlik hogy piás vagy cigis lesz-e a gyerek. Rengeteg ellenpéldát látok, amikor a szülők rendesek, ellenzik a piát, de nincs tiltvaés mégis zűllik a gyerek.
Jobb, mint ha 55 évesen magyaráznák hogy hogy bsztak be...
Személy szerint amikor eljárok néha szórakozóhelyekre vagy kocsmákba hétvégente, akkor max mosolyogni tudok az ilyen kis tini lányokon akik nevetgélnek és isznak, mert jah kirúgni a hámból ebben a korban kell.
"Nem menőnek" meg inkább azt tartom amikor hazafelé menet a padokon fekve, vagy falnak dőlve hányva látok meglett, lecsúszott alkesz családapákat.
#18.
Én például sosem nézek élő közvetítéseket. Tik-Tok alkalmazásom nincs is. Facebookom és Instagramom van, de leggyakrabban az ismerőseimet és az engem érdeklő témákat nézem, nem vad idegeneknek a részegségét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!