Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Menő, ha 15 évesek azt magyará...

Menő, ha 15 évesek azt magyarázzák live-ban, hogy mennyire részegek voltak éjszaka?

Figyelt kérdés

Belefutottam egy live-ba, ahol két lány beszélt. Az volt a téma, hogy éjszaka annyit ittak, hogy az egyikük el is esett és panaszkodtak, hogy kifizették a 3500 Ft-os koncert belépőt, de bent se voltak, mert csak kint ittak és hánytak. Pedig úgy érezték, nem fognak "bebszni", mert későn ütött be. Aztán elmesélték kivel smároltak, majd lazán kimentek az udvarra és a további panaszkodásuk közben elkezdtek cigizni.

Ez így menő a neten? Kíváncsi vagyok hasonló korúak véleményére.

2022. jún. 12. 09:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Igen, lehet mosni kezeidet, de ettől a valóság nem fog megváltozni. Az emberek többsége ezt bálványozza.
2022. jún. 14. 08:15
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sok embert valóban érdekel az ilyesmi, de ők úgy vettem észre, hogy leginkább csak a tizen- vagy huszonéves korosztály. Persze, meg lehet élni az ő megtekintéseikből is, de attól meg nem ők a többség.
2022. jún. 14. 08:25
 23/36 anonim ***** válasza:
5%

Ne keverjük össze az ok-okozatot. Azért nézik, azért menő, mert ŐK csinálják. Gondolom a kérdésben szereplő 15 éves csajok sem az osztály dagadt számkivetettjei, hanem szép, szúrni szúrnivaló tinikancák. Ők bármit csinálhatnak, azt díjazni fogja a publikum. Ha isznak, ha cigiznek, ha drogoznak. De azt is díjaznák ugyanúgy, ha könyvet olvasnának, ha szemetet szednének, ha önkénteskednének.

Dugnivalóak, tehát amit csinálnak, az jó.

2022. jún. 14. 08:58
 24/36 anonim ***** válasza:
Utolsó, de ezeket a videókat csak lányok gyártják?
2022. jún. 14. 09:03
 25/36 anonim ***** válasza:
Most már szeretném látni ezt a videót. Kérek linket.
2022. jún. 14. 09:04
 26/36 A kérdező kommentje:

"szép, szúrni szúrnivaló tinikancák." Atya ég... Na jó. Ezért van kereslet az ilyen élőkre mert szinte kislányokra ilyeneket mondanak felnőtt emberek.

#25: Milyen videó? Leírtam, hogy live volt. Ebben mi nem érthető? Vagy ezen akarsz élvezkedni?

2022. jún. 14. 10:28
 27/36 anonim ***** válasza:
Regen is ez volt csak nem volt live meg ilyen b.zisagok
2022. jún. 14. 10:48
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
26-os, nem, nem feltétlenül élvezkedni, csak 45 vagyok, és nem volt világos, hogy a LIVE az live, és ha nem élőben nézed, akkor örökre eltűnik a világ szeme elől. Nem = videó. Köszi az információt, még ha nem is a legjobb stílusban tetted. És ha élvezkedni akarnék rajta, azzal sincs semmi baj, igaz? Köszi. 45 N
2022. jún. 14. 11:02
 29/36 A kérdező kommentje:

Azért ha valaki negyven x évesen azért kér videókat hogy kislányokon élvezkedjen, azzal van probléma én úgy gondolom. Bár ezen az oldalon minden elfogadott, azt tudom.

Egyébként teljesen normálisan voltak felöltözve. Kislánynak néztek ki. A viselkedésükkel volt gond. De nem hiszem, hogy ez olyan dolog amit még vissza is kéne nézni. Tényleg a nevükre sem emlékszem. Csak feldobta a tiktok és belenéztem kb 10 percre. Nem ismerem őket.

2022. jún. 14. 11:17
 30/36 anonim ***** válasza:
5%

Hogy én élvezkedni akarok a videón (live-on :D ), te feltételezted, nem én mondtam. Nem tudhatod. Én csak meghagytam neked ennek a lehetőségét is. Ha én negyven x évesen élvezkedni akarok kislányokon, rólam szól. Ha ez téged zavar, ez rólad.

Nem nézek tiktokot, de azt hiszem, jobb is.

2022. jún. 14. 13:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!