Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány éves korában a legszebb...

Hány éves korában a legszebb egy nő? És egy férfi?

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 12:40
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
87%

Nők: 30-55

Férfiak: 20-30

De ez csak az én ízlésem, én fordítva látom ezt, mint a többség. Nem látom az idős férfiakban a sármot, ellenben látom az idős nőkben az eleganciát.

A nők általánosságban szebben öregszenek, az öregség nőkön jobban néz ki, mint férfiakon. A férfiak kopaszodnak, pocakosak lesznek, az éles arcvonásaikat elveszítik, egyre több egyenetlen szőr nő a testükön, sok idős férfinak a fogai is romlanak. A valaha izmos test hamar elkezd leereszkedni és puha lesz. Igen kevés férfi szerencsés annyira genetikailag (vagy van annyi pénze beavatkozásokra), hogy sármosnak lehessen nevezni középkorúként vagy idősebbként. A puha test nőknek jól áll, férfiaknak nem. Természetesen nem a szélsőséges túlsúlyra gondolok, az egyik nemnek sem áll jól és nem is egészséges.

A nőknél én inkább csak ráncokat, esetleg őszülést látok feltűnően idősebb korukban, de ezek nem feltétlenül rossz dolgok, a mosolygóránc szép tud lenni egy nőn. Az arcuk elveszíti a fiatalos kerekséget, puffadtságot, annak a helyét átveszi egy elegáns és érett verzió. A férfiakben viszont inkább a fiatalos erő kimúlását látom.

Számomra nincs jobb egy ereje teljében lévő huszonvées férfinál, akinek még kiemelkedik az arca éle és karaktere, a testén a szálkás izomzat.

Magyarországon főleg, ahol nagyságrendekkel többet foglalkoznak magukkal a nők, mint a férfiak, így utóbbiak igen hamar elkezdenek külsőre amortizálódni.

2022. jún. 12. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!