Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány éves korában a legszebb...

Hány éves korában a legszebb egy nő? És egy férfi?

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 12:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
65%
A nők 45 50 körül.kezdenek csak hanyatlani addog huszeveseket is le tudnak körözni. De ez fugg az elezmodjuktol is.
2022. jún. 11. 16:19
 22/31 anonim ***** válasza:
3%

Sokan álomvilágba ringatják magukat. 😂 Én is tudom mondani, hogy milyen szép a saját nemem 50 fölött, mert egyáltalán nem vonzódok hozzájuk szexuálisan és teljesen másképp viszonyulok emiatt a csinos megjelenésükhöz.

Nem kell a duma a 30 körül hanyatló nőcskékről és az 50 évesen is csudibudi férfiakról. Elárulok egy titkot: a heteroszexuális nők szemében ugyanolyan hanyatlóak vagytok, mint számotokra egy nő 40 körül. Ugyanúgy lóg az arcotok, ugyanúgy kopik a fogatok, ráadásul még ritkul a hajatok is. Az átlag több, mint visszataszító egy fiatalabb nő szemében és viszonylag szűk réteg az, akinél el lehet nyomni az undort pénzzel. A saját érdeketekben jobb lenne nem kirakosgatni a relációs jelet a saját külsőtök és a korotokbeli nők külseje között, mert ők még valóban vonzódhatnak hozzátok. De végülis nem az én problémám öreg koromra egyedül megrohadni a fiatalok utáni sóvárgásom miatt.

Mindkét nem ugyanolyan előnytelenül vagy előnyösen öregszik. Ti vergődtök Henry Cavillere, mi pedig vergődünk Jennifer Lopezre, miközben mind tudjuk, hogy az utcán nem ilyen 40esek mászkálnak. És az egyetlen korosztály, aki ebben megérthetne és társatok lehetne az, akit leugattok, mert azt hiszitek, hogy ugyanabban a korban a nemetek miatt különbek vagytok. A férfiak (tisztelet a kivételnek) képtelenek ezt belátni. Egymást könnyű nyalni, de amíg nem vagytok minimum biszexuálisok, fogalmatok sincs arról, mennyire vagytok vonzóak.

2022. jún. 11. 16:29
 23/31 anonim ***** válasza:
26%

"Sokan álomvilágba ringatják magukat. 😂 Én is tudom mondani, hogy milyen szép a saját nemem 50 fölött, mert egyáltalán nem vonzódok hozzájuk szexuálisan és teljesen másképp viszonyulok emiatt a csinos megjelenésükhöz."

Nem igazán sikerült értelmezni amit írtam, de segítek, ugorjunk neki még egyszer: direkt leírtam, hogy mindkét nem 20-30 körül van a csúcson. Aki nem ezt mondja, az szimplán hazudik. Lehetnek egyénileg eltérések, és biztos van olyan ember, aki 35 évesen jobban néz ki és jobb állapotban van, mint 25 évesen volt (mert mondjuk azóta nekiállt sportolni), de általánosságban nem így van.

Továbbá azt sem állítottam, hogy a férfiak általánosságban jól néznek ki 50 évesen mondjuk. Én annyit írtam, hogy a fériak számára általánosságban tulajdonított maszkulin vonásokat kevésbé tépi meg pusztán az idő. A női - ideálisnak tekintett - pihe-puha bőr meg sűrű haj, baba arc az idővel megszűnik. A férfiakkal szemben ez viszont ÁLTALÁNOSSÁGBAN nem elvárás. Továbbá az a helyzet is nyilvánvaló, hogy az átlag 50 éves férfi ugyanannyira nem vonzó, mint az átlag 50-es nő egy 20 éves szemében.

2022. jún. 11. 16:36
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne akarjon egy férfi meggyőzni arról, hogy a férfiak milyen korban szépek vagy vonzóak. Tisztában vagyok vele magamtól is.
2022. jún. 11. 16:47
 25/31 anonim ***** válasza:
54%
Én ezt elhiszem, ezzel szemben viszont az általad megfogalmazott személyeskedő véleményt a hajára kenheti a kérdező. :) Nem hiszem, hogy az volt a kérdés, hogy Csillagpor mondja meg vagdalkozva, hogy hány évesen pörögne leginkább xy úriember hímvesszején.
2022. jún. 11. 16:51
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 25-nél idősebb nő már nem kéne. Gyorsan csúnyulnak. Persze van kivétel de ritka. 30F
2022. jún. 11. 17:50
 27/31 anonim ***** válasza:
75%

26-os: és ha most összejössz mondjuk egy 24 évessel, akkor 2 év múlva elhagyod, vagy hogyan képzeled ezt el?

Mit csinálsz, ha majd a feleséged szülés után már máshogy néz ki, mint előtte? Ha fáradt és núzott? Akkor elmúlik a szeretet? Tényleg érdekelne, hogy aki azt mondja, neki nem kéne X éven felüli pár, az hogyyan képzeli hosszútávon az életét.

2022. jún. 11. 18:05
 28/31 anonim ***** válasza:
64%
*nyúzott
2022. jún. 11. 18:06
 29/31 anonim ***** válasza:
80%
26-os, jót röhögtem.🤣 Minden csajt lecserélsz a 26. szülinapján...vajon meddig? Mert 5 év múlva sajnos a 25 éves nők téged már nem fognak férfinak tartani. Esetleg sugar daddy még lehetsz.🤣🤣🤣
2022. jún. 11. 19:20
 30/31 anonim ***** válasza:
47%
Mindkèt nem huszonèvesen a legvonzóbb, mondom ezt 40 éveskènt.
2022. jún. 12. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!