Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány éves korában a legszebb...

Hány éves korában a legszebb egy nő? És egy férfi?

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 12:40
1 2 3 4
 11/31 B2man ***** válasza:
77%
Urak! Egy nő akkor a legszebb, mikor beleszeretsz! Hölgyek! A férfi is akkor a legszebb, amikor beleszeretsz!
2022. jún. 11. 13:11
 12/31 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nincs erre általános dolog. Nekem az ízlésem a korommal változik, és úgy vettem észre, hogy a többség így van ezzel. Tiniként tetszett egy átlag tinifiú, de taszított egy átlag 30 éves, aki a korának megfelelően néz ki. Most, 26 évesen az átlag tinifiúk taszítanak és az átlag 30 évesek vonzanak. De egy 35-40 évestől, aki annyinak is néz ki, még mindig fintorgok, ha elképzelem, ahogy meztelenül hozzám ér.

Általában a saját korom +- 5 év az, ahol az embereket a legnagyobb arányban tartom vonzónak. Alatta és fölötte max azért, mert annyinak néznek ki, mint én. De elenyésző ezeknek az embereknek a száma, akkor is, ha sok idősebb fazon szereti magát abba az illúzióba ringatni, hogy fiatalabb a koránál...

2022. jún. 11. 13:12
 13/31 anonim ***** válasza:
13%
Egy nő 18 éves korában.. egy férfi 25
2022. jún. 11. 13:24
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
A szépség relatív. Csinos viszont bármilyen korban lehet egy nő.
2022. jún. 11. 13:26
 15/31 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is a megítélő életkorától függ, kit mennyire lát szépnek. Én jelenleg azt mondom, hogy nők 20-as, 30-as években, férfiak 30-as, 40-es években. De az ízlésem tuti változni fog, ahogy öregszem.
2022. jún. 11. 14:05
 16/31 anonim ***** válasza:
5%

Nők: 30-35

Itt azokra gondolok, akik kifejezetten jól tartják magukat. Tehát nem az átlagra.

Ha az átlagot nézzük, akkor valószínűleg 20 körül, mert ott sokkal kevesebebn vannak elhízva és a csúnya lányok előnye is az, hogy legalább fiatalok.

2022. jún. 11. 15:45
 17/31 anonim ***** válasza:
79%

Egy nő a teljes női alakot 30-35 éves korára éri el.

Addog valtozik a csipoje melle alkata.

Es akkor lesz "kész".

2022. jún. 11. 16:01
 18/31 anonim ***** válasza:
14%
45 korul meg kezdenek hanyatlani.
2022. jún. 11. 16:02
 19/31 anonim ***** válasza:
20%

egy nő 25 felett hulla a szememben. A férfi meg mikor SZÉP? Hát mennyi pénze van?

Andy Vajnácska 70 felett is gyönyörű volt, nemdebár?

2022. jún. 11. 16:06
 20/31 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem a ma általánosságban kívánatos női vonások szinte mind olyanok, amik elsősorban fiatalként vannak meg egy emberben. Ezt az életkort nyilván ki lehet tolni, tudatos életmóddal (főleg sporttal), ESETLEG (!) MINIMÁLIS plasztikai beavatkozásokkal, de extrém esetben is 40 éves kor előtt vége van. A legtöbb nő a tizes évei végétől kb. 30-ig van a mai elvárások szerinti legjobb formában.

A férfiasnak tartott vonásokat viszont szerencsével és megfelelő életmóddal, sporttal és szintén ESETLEG MINIMÁLIS plasztikai beavatkozásokkal fenn lehet tartani 50+ évesen is, de nyilván ők is 20-30 körül lesznek a csúcson.

Az teljesen egyértelmű, hogy mindkét nemnél a sportos, nem elhízott, ápolt vonások közmegegyezés szerint szépek. Viszont az idő előrehaladtával megjelennek a ráncok, mélyül a hang, erősödik a testszőr, ritkul a haj (plusz elkezdődik a kopaszodás), egyre több fogászati beavatkozás lesz szükséges, egyre nehezebbé válik a fitt forma fenntartása, egyre könnyebben szaladnak fel a kilók, elkezd a haj és más testszőrök őszülni. És sokszor ezeket az öregedő vonásokat egy férfi esetén sármosnak tartunk.

2022. jún. 11. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!