Az emberi élet szakaszai közül szerintetek melyik a legszebb, legboldogabb?
3-6 éves korban lennék újra. Mert akkor még nem veszítettem el számos szeretteimet, helyzetet, állapotot, és nem volt akkora teher számomra.
Hallássérült vagyok, sokat foglalkoztak velem, szerettem fejlesztésekre járni, és mindig helyettem beszéltek. Most meg annyira kell fülelnem, hogy megértsem másokat, és annyira kellemetlen számomra, hogy mindig vissza kell kérdeznem, hogy "tessék?".
Akkoriban nem éreztem magam kiközösítve, nem éreztem különbözőnek a többiektől, nem féltem megmutatni magam, önmagam voltam. Most meg, mint egy egér, aki semmit nem mer, még levegőt venni sem, és saját magamat kiközösítem mindenhonnan, nem kommunikálok senkivel, aki nem olyan mint én.
Nővérem nagyon szeretett engem, vigyázott rám, és már nincs köztünk.
Nem kellett nekem nagy elvárásokkal szembenéznem, most annyira magasra tettem a mércét, hogy már nem tudok reálisan gondolkodni időnként. Szüleim nem tudnak mit kezdeni velem, mert nem tilthatják el tőlem a tanulást, azért járunk suliba, hogy tanuljunk.
Volt akkor még családom, most meg széthullott minden.
Ezért szeretnék újra kisgyerek lenni.
Nekem a 0-12 volt a legjobb.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!