Hány éves korában a legszebb egy nő? És egy férfi?
Ez inkább életmód függvénye.
Lehet egy nő 30 évesen gyönyörű, de lehet elhízott, lestrapált is.
A NŐ mindig! A férfi 46 éves korában.
46/F :)
Egyéni, hogy ki mikor a legszebb.
Én azt tudom, hogy a legvékonyabb 10 éve, 26/27 évesen voltam. Egyesek szerint az a legszebb, minél vékonyabb egy nő. 1,5 évig nem menstruáltam... Olyan vékony bizonyosan sosem leszek már, most ahhoz képest jó 10 kiló van rajtam.
Mégis... jobban érzem magam, mint valaha. Szerintem a 30-as évek egy nő életében nagyon jók. Nem tudom miért, lehet, hogy ez nem egy népszerű vélemény, de magamon, és magam körül másokon is azt látom, hogy ebben a korban valahogy nagyon "rendben vagyunk magunkkal". Már nem vagyunk kajla kislányok (ami amúgy szintén aranyos, nincs azzal se baj), és még nem vagyunk öregnek mondhatóak (ami szintén nem baj). Valahogy most vagyunk magabiztos, érett NŐK.
Én legalábbis így érzem. És mivel így érzem, kiül az arcomra, és az egész testtartásomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!