Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják azt, hogy ne...

Miért mondják azt, hogy ne ítélkezzünk a külső alapján, amikor sok esetben lehet látni, hogy ki milyen ember?

Figyelt kérdés

Elismerem, nem mindig van így.

De az esetek többségében szerintem annak, aki jó emberismerő, nyitott az, hogy ki milyen ember.

A régi mondás szerint vannak emberek, akik "a szemükből sem néznek ki jól", vagy "a szeme sem áll jól.

Igaz.

Én ezektől a borzasztóan ellenszenves emberektől ha úgy van, inkább menekülök. Nem akarom megismerni sem.

2022. jún. 9. 11:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A #9-es nagyon jót írt.

Ugyanazt gondolom, csak ő jobban megfogalmazta azt, hogy èn mikènt látom ezt a tèmát.

2022. jún. 9. 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mi a véleményed büdös Stephen Hawking ról a külseje alapján?
2022. jún. 9. 13:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez Mo.-n van? Akkor nincs több kérdésem...
2022. jún. 9. 20:53
 14/15 A kérdező kommentje:

Stephen Hawking az egyik példaképem.

2022. jún. 9. 23:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Karesz nem a külső számít, van aki rosszabb ember mint te. És senki sem tehet arról hogy olyan amilyen. Nekem sosem számít a külső, vagy a duma, csak a saját tapasztalataim számítanak.
2022. jún. 14. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!