Hozzám hasonlóan érzitek már kár volt megszületni?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta ezt érzem, hogy kár volt megszületni. Mert nem vagyok gazdag és nincsen tökéletes külsőm, ez miatt egész életem szegénység nagy szenvedés kinlodás szomorúság lett. Nem érzitek hogy semmi értelme nincsen az életnek, ha nincsen tökéletes külsőd meg nem vagy gazdag? Vagy én látom rosszul? Számomra semmi jó nincs az életben. Komolyan mintha büntetésből lennék itt ebben életben úgy érzem.2022. jún. 2. 17:35
1/7 anonim válasza:
Ha gazdag lennel es szep akkor sincs alapbol ertelme, vagy talalsz magadnak celt vagy nem.
Ha ennyire vagysz a gazdagsagra, akkor tegyel erte, ha penzed lesz, akkor meg plasztikaztathatod magad szepre is akar.
2/7 anonim válasza:
Milliárd-féle dolog tud adni értelmet adni az ember életének.
Élővilág elemzése, sport, festészet, tanulás, stb.
Igazából az alacsony értelmi szint és a média agymosása miatt nem látják sokan értelmét az éltüknek. Értékrendi válság, stb.
3/7 anonim válasza:
Nem, én külsőtől meg pénztől függetlenül találtam célokat az életben, és nem hasonlítgatom magam másokhoz.
Mondjuk van pénzem, és szép is vagyok.
4/7 anonim válasza:
Nem.
Pénzt lehet szerezni. Külsőn edzéssel lehet változtatni.
5/7 anonim válasza:
Én nem ezek a dolgok miatt érzem azt :D inkább mentális okai vannak. Szarok a pénzre meg a külsőre is igazából, mármint olyan szinten hogy nem érdekel hogy nem vagyok modell stb.
6/7 anonim válasza:
Szoktam érezni de csak ha sz@r passzban vagyok éppen de nem azért amiért te kérdező.Én azért mert nem sikerült már évek óta a baba projekt lombikkal sem.
7/7 anonim válasza:
Persze, csak a dolog szépséghibája, hogy a szüleink másként gondolták, amikor apánk belecsavarta a patront a szifonba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!