Mit tegyek ha egyáltalán nem vagyok kibékülve saját magammal?
Nem vagyok jól. Sem kívül sem belül. Tudom hogy nem vihet el a social média hulláma, eddig erősnek éreztem magam, nem hatott meg különösebben de mostanában túl sokat tiktokozok pótcselekvésként, és annyi a természetes szépség és én egyáltalán nem hasonlítok rájuk. Magamat okolom az akném miatt, és amiatt hogy a fogaim elszíneződtek, meg nagyon vágyom egy fogszabályzóra, rondának érzem magam, és ráadásul nem is tudom ezt egyik napról a másikra megoldani, vékony vagyok de teljesen elhagytam magam, egy haspókot látok a tükörben pedig csak 44 kiló vagyok, de alacsony. Sokat vagyok egyedül és olyankor szinte alig veszek fel normális ruhát, gyakran elkerülöm a tükröket.
Az egyetlen dolog amire büszke voltam az a hajam, de azt is elszúrtam egy elrontott szőkítésnek köszönhetően.
Alig van anyagi forrásom, nincs rendes munkám, mert kergetem az álmaimat, de kezdek teljesen belefáradni és hiábavalónak érezni a törekvéseimet. Úgy érzem csak a szerencsén múlik, hogy mi lesz velem, felvesznek- e a továbbképzésre amit annyira akartam. Minden napomat félelemmel élem, mert nem bírom ezt a bizonytalanságot. Sosem éreztem magam még ennyire gyengének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!