Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha egyáltalán nem...

Mit tegyek ha egyáltalán nem vagyok kibékülve saját magammal?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jól. Sem kívül sem belül. Tudom hogy nem vihet el a social média hulláma, eddig erősnek éreztem magam, nem hatott meg különösebben de mostanában túl sokat tiktokozok pótcselekvésként, és annyi a természetes szépség és én egyáltalán nem hasonlítok rájuk. Magamat okolom az akném miatt, és amiatt hogy a fogaim elszíneződtek, meg nagyon vágyom egy fogszabályzóra, rondának érzem magam, és ráadásul nem is tudom ezt egyik napról a másikra megoldani, vékony vagyok de teljesen elhagytam magam, egy haspókot látok a tükörben pedig csak 44 kiló vagyok, de alacsony. Sokat vagyok egyedül és olyankor szinte alig veszek fel normális ruhát, gyakran elkerülöm a tükröket.

Az egyetlen dolog amire büszke voltam az a hajam, de azt is elszúrtam egy elrontott szőkítésnek köszönhetően.

Alig van anyagi forrásom, nincs rendes munkám, mert kergetem az álmaimat, de kezdek teljesen belefáradni és hiábavalónak érezni a törekvéseimet. Úgy érzem csak a szerencsén múlik, hogy mi lesz velem, felvesznek- e a továbbképzésre amit annyira akartam. Minden napomat félelemmel élem, mert nem bírom ezt a bizonytalanságot. Sosem éreztem magam még ennyire gyengének.

2022. máj. 7. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Szülők? Testvér? Barát? Párkapcsolat? Csak van legalább egy ember aki támogat.
2022. máj. 7. 21:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Távolról van olyan rokon vagy barát akik próbálnak támogatni, de ilyen őszintén nem merném felvállalni ahogy mostanában érzek. Maximum megtudnak hallgatni, de most könnyebb izolálódni mindenkitől. Félek, hogy nagyon kisiklanak azok amiket elterveztem, nem tudom mi lesz, de úgy képzeld el, hogy még egy hónapig sem látok előre.
2022. máj. 7. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, értem. Nézd egy harc először is fejben dől el, mondom ezt volt boxolóként és felkell álni.
2022. máj. 7. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Hol vannak a szüleid? Olyan éretlen vagy, mint egy 14 éves. Pszichoterápiára van szükséged, leginkább csoportosra. Keress ilyet a lakóhelyed környékén.
2022. máj. 7. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Töröld le a tiktokot. Csak és kizárólag negatív hatása lesz az életedre.
2022. máj. 7. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is érzek így néha napján.
2022. máj. 11. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!