Az öregek általában ilyenek? Panaszkodnak csak?
Figyelt kérdés
Nem nézem le őket, én is leszek öreg. De amit a mamám csinál azt én már nem tudom elviselni.
Nem messze lakik tőlünk, tehát sokszor találkozunk amivel nincs is semmi baj, de reggel elkezd panaszkodni és megállás nélkül estig csak a gondokat/problémáit mondja, itt fáj ott fáj, ilyen a vérnyomásmom meg olyan...minden drága, minden szar, őt mindig átverték.
Azt várja hogy mindenki jó szívű legyen, holott neki elviselhetetlen a természete, nem lehet vele együtt élni, vagy 3 szor elvált.
De tényleg egésznap csak panaszkodik, nem szóltam még ezért neki, de rohadt idegesítő, nektek is ilyen mondjuk a mamátok? 73 éves amúgy.
29f
2022. jún. 8. 17:44
1/4 anonim válasza:
Nem mindenkinek ilyen a mamája, de igen, ez normális. Ha krónikus fájdalma van, az eleve személyiségromboló hatással bír. Képzeld el mondjuk az eddigi legrosszabb fájdalmad, nem tudom mi lehetett, de mondjuk pl. egy fogfájás ÁLLANDÓAN, amit nem tudsz elmulasztani. Gondolom te sem lennél túl vidám. Másrészt ennyi idő alatt elég sok csalódáson át tud menni az ember, ez bizony nyomot hagy a pszichén. Harmadrészt pedig a kilátások sem jók: régen az emberek legalább nem voltam materialisták, voltak perspektívák az életen túl.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi ez elég értelmes válasz volt a kérdésre :D
2022. jún. 8. 19:33
4/4 anonim válasza:
Tiltakozom! Fiatal vagyok és én is csak panaszkodom. Már ha valaki szóba elegyedik velem, de ez ritka. Többnyire a szobámban élek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!