Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak,miért jó nőt verni?

Férfiak,miért jó nőt verni?

Figyelt kérdés
Nekem azt említette valaki akinek tetszettem hogy szívesen összeverne mert utàna jobban esik neki a szeretkezés.Jobb ha kiszolgáltatottabb így a nő nektek,vagy féltek hogy szex közben elmenekülne és nem tudnátok kielégíteni a vágyaitok?Mindig is a nő alá volt vetve mindennek,szolgálja ki a családot,intézkedjen minden körül,adja oda magát a férfinak,legyen szép,ápolt,s mostani világban már okos is.Szüljön és szüljön.Mintha csak egy áldozatok lennénk,kivéve a gyerek és partner nélkülieket.És ennek fejében nem elég terhet,fájdalmat cipel a nő,meg sokakat fizikailag lelkileg is bántalmaz partnere vagy volt partnere,szidja,elhordja sok mindennek,megalázza haverjai előtt stb.Nem elég a férfinak hogy a nő a gyerekszüléssel mennyit szenvedett még akkor szenvedjen miatta is.Miért alakult így az élet és miért kell sok gyereknek végig hallgatni,látni ahhogy az anyját molesztálják.Ázsiába pl bevett dolog hogy az asszonyokat rendszeresen eszközökkel verik,tudom mert majdnem minden filmükön ezt láttam.Hát miért van ez,és miért annyira természetes kínozni a nőketSok BDSM műsorban is úgy szenvedtetik a nőket hogy attól már hányni lehetne,és fizetnek a nőknek hogy végre hajtsák rajtuk a sok kínzást szörnyű az egész.Egyáltalán miért kellett a BDSM et feltalálni és miért megy bele annyi nő a szereplésbe,borzadály.Ezzel csak megjobban arra nevelik az embereket hogy a nő csak egy rongydarab,játékbaba a vágyaira,kitörésére.
2022. máj. 31. 22:12
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Jól van béke van ;)
2022. jún. 3. 08:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!