Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak,miért jó nőt verni?

Férfiak,miért jó nőt verni?

Figyelt kérdés
Nekem azt említette valaki akinek tetszettem hogy szívesen összeverne mert utàna jobban esik neki a szeretkezés.Jobb ha kiszolgáltatottabb így a nő nektek,vagy féltek hogy szex közben elmenekülne és nem tudnátok kielégíteni a vágyaitok?Mindig is a nő alá volt vetve mindennek,szolgálja ki a családot,intézkedjen minden körül,adja oda magát a férfinak,legyen szép,ápolt,s mostani világban már okos is.Szüljön és szüljön.Mintha csak egy áldozatok lennénk,kivéve a gyerek és partner nélkülieket.És ennek fejében nem elég terhet,fájdalmat cipel a nő,meg sokakat fizikailag lelkileg is bántalmaz partnere vagy volt partnere,szidja,elhordja sok mindennek,megalázza haverjai előtt stb.Nem elég a férfinak hogy a nő a gyerekszüléssel mennyit szenvedett még akkor szenvedjen miatta is.Miért alakult így az élet és miért kell sok gyereknek végig hallgatni,látni ahhogy az anyját molesztálják.Ázsiába pl bevett dolog hogy az asszonyokat rendszeresen eszközökkel verik,tudom mert majdnem minden filmükön ezt láttam.Hát miért van ez,és miért annyira természetes kínozni a nőketSok BDSM műsorban is úgy szenvedtetik a nőket hogy attól már hányni lehetne,és fizetnek a nőknek hogy végre hajtsák rajtuk a sok kínzást szörnyű az egész.Egyáltalán miért kellett a BDSM et feltalálni és miért megy bele annyi nő a szereplésbe,borzadály.Ezzel csak megjobban arra nevelik az embereket hogy a nő csak egy rongydarab,játékbaba a vágyaira,kitörésére.
2022. máj. 31. 22:12
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Pl a guminőt nagyon a nők megalázásának tartom,mert elvégre őket szimbolizálja,olyan beteg lett ez a világ.
2022. máj. 31. 22:17
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Olyan férfiakkal ismerkedj akik szerint nem jó a nőverés
2022. máj. 31. 22:22
 3/31 A kérdező kommentje:
Mondtam már hogy csak egy mondott nekem ilyet,egyébként meg az én dolgom.
2022. máj. 31. 22:23
 4/31 A kérdező kommentje:
Irritál ha utasítgatnak.
2022. máj. 31. 22:23
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: sz*r az ízlésed és ennek megfelelően sz*rt találsz. Anyád helyett anyád voltam, kimondtam amit eddig nem kaptál meg.
2022. máj. 31. 22:24
 6/31 anonim ***** válasza:
88%
Nem akartalak utasítgatni. Biztos nem jó a nőverő férfiak többségének sem a nőverés, csak mikor eldurran az agyuk, nem bírnak parancsolni maguknak
2022. máj. 31. 22:26
 7/31 anonim ***** válasza:
62%
Ezzel a stilussal szerintem nem csoda hogy ezt mondta neked:D
 8/31 anonim ***** válasza:
95%

"egyébként meg az én dolgom."

Akkor találd fel magad te nagyagyú Stockholm-szindrómás kretén.

Kommentszekcióban mdgy nagylánynak lenni és fölényeskedni, de a való életben megköszönöd a hím nem söpredékének ha beléd törlik a fark... akarom mondani lábukat.

Hogy van ez?

9/31 anonim ***** válasza:
100%
Vannak beteg emberek, nem csak ferfiak.. sok no arra izgul ha folytogatjak, pofozzak 🤷 Ha te nem vagy ilyen nemet mondasz es ennyi
2022. máj. 31. 22:28
 10/31 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy tipik buta de ellenben ugyanennyire önérzetes feminista hiszti ez a kérdés:

"Mindig is a nő alá volt vetve mindennek,"

A lóf***t... ez sz a hazug történelemkoncepció amit a ma élő érzelmileg sérült és/vagy hoppon maradt feminista nők tolnak...

"szolgálja ki a családot,intézkedjen minden körül,adja oda magát a férfinak,legyen szép,ápolt,"

Bocs de ugyanennyit dgy átlag nő is elvár minimum egy férfitől.

Fair trade.

"Szüljön és szüljön."

Figy, nem tudom hogy te milyen Mihazánkos csávókkal kavarhattál eddig, de az én férfi ismerősi köröm fele hangosan kimondta már nekem legalább egyszer hogy NEM akar gyereket.

Mondjuk egyikük se eseted... nem tirpák agresszív állat egyik sem.

"Ázsiába pl bevett dolog hogy az asszonyokat rendszeresen eszközökkel verik,tudom mert majdnem minden filmükön ezt láttam"

Sorold a filmcímeket. Néztem pár koreai sorozatot, egyáltalán nincs ilyen a filmjeikben. Mondjuk az is igaz hogy Ázsia egy óriási kontinens. Indiai filmeket nem néztem pl...

"BDSM műsorban is úgy szenvedtetik a nőket hogy attól már hányni lehetne,és fizetnek a nőknek hogy végre hajtsák rajtuk a sok kínzást "

Én sem vagyok a BDSM fétis körébe tartozó, de legalább nem vagyok olysn buta tufa mint te, és utánaolvastam hogy miről is szól a BDSM.

Vannak nők ÉS férfiak egyaránt akik ezt élvezik, és a BDSM-ben messze nem az a szerepek leosztása hogy "férfi veri a nőt". Rengeteg női domina van és rengeteg férfi szub van.

Nem tartozom a fétisükhöz, de legalább értem tudatosan, hogy miről is szól számukra ez.

És ezt nem elrabolt nőkkel forgattatják le, hanem ÖNSZÁNTUKBÓL szereplő nőkkel.

Durva mi? Nem minden nő olyan mint te... wow... pedig azt hihetnénk hogy ott a szériaszám a tarkótokon. De nincs.

Visszatérve az ostoba kérdésedre:

-nem minden férfi ver nőt

-rengeteg kapcsolatban a nő is ugyanannyiszor agresszor mint a férfi

-az agresszív férfiaknak rengeteg okuk lehet ilyen viselkedésre, a munkahelyi stressztől kezdve a tanult mintákon át a szerhasználatig bezárólag.

2022. máj. 31. 22:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!