Miket ajánlanátok bakancslistára? Nem feltétlenül kell olyan amit a tietekre is felírnátok elég ha olyan amirol úgy gondoljátok érdemes megfontolni kipróbálni. Lehet étel lehet utazás is valami konkrétummal, De tulajdonképpen bármi...
Ejtőernyős ugrás 2500 méterről.
Szex egy thaiföldi fiú-lánnyal.
Megmászni egy 5000 m feletti hegyet.
Beutazni Japánt, legalább 2-3 hónap alatt.
Búvárkodni a Nagy Korallzátonynál.
Nő vagy férfi vagy? Én a sajátomról írok, mert az egyszerűbb. Sajnos nekem olyan dolgok is szerepelnek, ami másoknak lehet természetes vagy megvolt már, de sajnos nekem nem.
1.Elutazni Egyiptomba, legalább néhány dolgot megnézni ott és persze van még néhány uticélom, de alapvetően nem sok minden. Nagy luxus álomutazásra nem vágyom, arra sem, hogy a világot bejárjam, arra amúgy is rövid az élet és nem leszek milliárdos hozzá.
2. Résztvenni egyszer egy bortúrán illetve egy borvacsorán.
3. Megírni a regényeimet, történeteimet.
4. Tériszonyom van ugyan, de szeretnék egyszer siklóernyőzni v sárkányrepülőzni.
5. Venni egy tanyát és egy lakókocsit v mobilházat (sajnos ennyire futná, ha az árak így emelkednek és továbbra sem lesz párom) ott kertészkedni, élvezni a természetet.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Harvard architecture for personal computers.
Ja és igen, világbéke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!