Amúgy ezek a motivációs videók bárkinek is segítenek ? Meg ezek a kapcsolati tanácsadók ? 😂
Én mind a kettőt leszarom egyedül vagyok 5 éve semmi motivációm nincs és mégis is jól vagyok..😆
A kedvencem a nők tik-tokon akiket már annyian megb..tak hogy mindegyik egytől egyig majdnem elmehetne szexuálpszichológushoz vagy pszichológushoz vagy inkább valami bevizsgált megfigyelhető gyógyszer kúrára szoruló egyénnek.
A motivációs ilyen mély gondolatok meg konkrétan semmit nem érnek szerintem..egy darab olyan értelmes gondolatot a 32 évem alatt nem olvastam ami segített volna, csak és kizárólag a saját hibámból tanulok..sőt abból is kb 3-4 alkalom után.
Már nagyon elegem van abból is hogy ezek a motivációs szarok és a másik is igazából csak azt mondja meg miben legyél más nem azt hogy miben vagy jó (sőt ezt igazából semmi média tartalom nem igazolja vissza) még az is nehezen amit mondjuk saját magadnak csinálsz-saját közönséggel.
Mit gondoltok ezekről ? 32 f

Hogy lehet valaki jól, ha az életében nincs semmi motiváció, csak vegetál, 3-4-szer elköveti ugyanazt a hibát és esetleg csak akkor tanul belőle?
Ez így eléggé szánalmasnak tűnik és önbecsapás.
Az meg külön vicces és szánalmas, hogy egy olyan miatt vagy frusztrált, amit elméletben hülyeségnek gondolsz.

Én szeretek ilyeneket hallgatni néha, de nem feltétlenül olyat, akire hallgatok is. Csak érdekes más szempontból nézni a dolgokat. Aztán vagy van benne számodra hasznos infó vagy nem.
Boldog vagyok, rendben van az életem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!