Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől, illetve miért van az,...

Mitől, illetve miért van az, hogy szeretnék kapcsolatot azért, hogy végre törődés kapjak? Nem találom sehol a helyem, nincs nagyon sok motivációm sem..

Figyelt kérdés

Egész kiskorom óta probléma a törődés... Anya nélkül nőttem fel, talán ez a probléma.. Ha van egy fiú pl akire azt mondom, hogy helyes egyből kapcsolatot tervezek vele és azt, hogy kaphatok törődést.. Próbálok edzeni, az valamennyire segít.. Viszont a tanuláshoz úgy kb nulla életkedvem van és kb mindenhez amihez azelőtt volt. Talán ez a féléve történt szakítás miatt lehet, mindent kivett belőlem..

Nem vagyok megelégedve magammal, nagyon sokat bántom lelkileg saját magam..

Valaki jart már így? Mit tegyek?

2022. márc. 13. 15:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve olyan szinten fel tudom magam még a semmin js idegesíteni, hogy csak ámulnak a körülöttem lévők
2022. márc. 13. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Hát lányként szar helyzetben vagy(unk), mert a férfiak nem törődnek senkivel, róluk kell gondoskodni.
2022. márc. 13. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális kapcsolatot szerintem mindenki szeretne, ahogy a törődést is...te ezért más azért szeretné. Ne aggódj mi férfiak is mindig egy nővel aki mondjuk tetszik egyből gondolunk arra is hogy kapcsolatban mi lenne stb.

Lelki/önbizalom problémája szerintem mindenkinek van/volt/lesz is, főleg azoknak az illetőknek akik már csalódtak párszor. Egyszóval nincs ezzel semmi baj...

Csak arra figyelj hogy ne legyél kapcsolatfüggő, mert akkor könnyen kihasználnak minden téren, és az elég szar tud lenni...nekem volt ilyenem volt hogy 3 csajom volt egyszerre, de tiszta magányos voltam akkor is, lelkileg is szarul voltam aztán egyik sem segített amikor baj volt már velem.

29f

2022. márc. 13. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Járj el orvoshoz. Addig nem fog működni egy kapcsolat, amíg fejben nem vagy jól. Ha tudod egyedül is jól érezni magad, akkor már tudsz majd rendesen is kapcsolatot találni.
2022. márc. 29. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!