Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Legrosszabb szobatársas/lakótá...

Legrosszabb szobatársas/lakótársas tapasztalat?

Figyelt kérdés

2022. máj. 29. 19:06
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%
Ahogy olvasom nálunk a legrosszabb a helyzet, pedig a lakótársam egy 36 éves ovónő,de esze 5 éves gyerek szintjén van.Én 22 vagyok de több eszem van. Az elejétől fogva nem barátságos, szinte haragszik hogy idejöttem lakni. Próbálkoztam de elutasító volt,nem nyitott felém. Meg sem akart ismerni, csak elképzelte hogy ki és milyen lehetek.Pl az egyik beszélgetésünknél amikor megkértedeztem miért csinált amit csinált,mi a baja velem, azt mondta ő tudja miért kellett eljönnöm az előző albérletből, mert utáltak. Ami persze egyáltalán nem volt igaz, eladták a lakást,amiatt kellett váltanom. 2 hónap után lekurvázott,megtámadt, ok nélkül. Felhívtam a főbérlőt, semmit nem tett, beszéljük meg mi.Csak zárat rakott a szobámra. A nővel egyáltalán nem lehetett beszélni, megpróbáltam, és rögzítettem is a beszélgetést. Utána szinte naponta elkövetett ellenem valammit, amit sokszor nem is vettem rögtön észre. Eltört, tönkretett valamit, használta a cuccaimat, vagy kiöntötte, szemetet dobált a konyhában a szekrényembe.Én sosem tettem ellene semmit,nem voltam hangos, nem vettem el a dolgait. Egész nap otthon sem vagyok. A főbérlőnek folyamatosan panaszkodtam, mégsem csinált semmit. A bérleti szerződésben benne áll hogy ilyen esetben figyelmezteti a lakót és ha azok után is tesz valamit, elküldi. Ez nem történt meg. Állandóan stresszben éltem. Levegőnek néztük egymást.(Ezt ajánlotta a főbérlő) Nem takarított, a kád fölé teregetett. Amikor szóvá tettem,akkor az volt a válasza hogy ha nem tudnám ő tanárnő és az előttem lakóval úgy egyeztek meg hogy ő takarít. Hol van az előző lakó? Nem vette észre hogy már nem lakik ott? A kád fölé szerinte csak 1x teregetett. Utána talán szándékosan minden nap. Tusfürdőmet elhasználta vagy kiöntötte. Mindent tagadott.Odáig fajult a helyzet, hogy semmit nem hagyhattam kint a közös helységekben, fürdő, gardrób, a konyhában pedig el kellett zárnom a szekrényt ahol az én dolgaim vannak. Magamra zárom az ajtót,éjjel-nappal még ha tusolni megyek akkor is bezárom. Mert néhány napja kopogás nélkül berontott a szobámba,és amikor megkérdeztem mit akar, hogy csak tudni akarta itthon vagyok-e. A főbérlő ezek után állítólag írt neki egy felszólitó emailt,amire nem reagált. Én meg úgy döntöttem, hogy eddig tartott, elköltözöm. Nem ezért fizetek, hogy mindent a szobámba zsúfoljak és nem használhatom a közös helységeket úgy ahogy szeretném. Csodálkozom a főbérlőn, hogy inkább megválik egy rendes albérlőtől az elmebetegt meghagyja, aki majd a következő lakót is elüldözi. Kikotyogta hogy ő mindig egyedül lakott, és depressziós volt amikor idejött lakni egy lapukkadt lakásba, más ember mellé. Nem tud alkalmazkodni és tényleg úgy viselkedik mintha egyedül élne,semmire sincs tekintettel. Nyitott WC ajtónál vécézik, alsóneműben járkál, füstölőt rak az ajtóm elé, néha azt hiszem templomban vagyok.Ha bárki kíváncsi a nevére, fotókra, hangfélvételekre, szívesen küldöm :) Nehogy beleszaladjatok.
2022. szept. 22. 19:37
 22/22 A kérdező kommentje:
21-es köszi hogy leírtad! Sajnálom, emberekkel szinte sose könnyű
2022. okt. 15. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!