Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Legrosszabb szobatársas/lakótá...

Legrosszabb szobatársas/lakótársas tapasztalat?

Figyelt kérdés

2022. máj. 29. 19:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Másik horror a lusta, otthon élő élettelen lakótársam volt.

Egyrészt már amikor beköltöztem, látszott, hogy a lakás ótvar retkes, soha nem takarított, a takarítás max az volt, hogy lesepri a földre a morzsát. A budiban halomban tornyozva az üres gurigák. Az előtérben minden szerteszét.

Egyik legjobb az volt, mikor a srác tönkre vágta a hűtőt, eltörte az ajtaját. A tulaj hozott másikat, kérte, hogy a régit takarítsuk ki, és segítsünk levinni. A srác véletlenül pont akkor elment vidékre haza (soha nem járt amúgy haza) így rám maradt a hűtő kiganézása és a pakolás is.

A hűtőben hagyott igazi penészállományos rohadó kaját, amit oda tettem az ajtaja elé.

Ezt ő sértésnek vette és onnantól olyanok voltak, hogy a mosatlan poharaimba szórta bele a levágott körmeit, stb... Igazi undorító féreg volt.

2022. máj. 29. 22:49
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Az is jó volt, amikor én dolgozni jártam, alig voltam otthon, lakótársam meg otthon élt. Ki sem mozdult, volt, hogy konkrétan egész héten nem ment ki, csak kaját rendelt.

Aztán elkezdtek jönni ilyen 500+ kWh fogyasztások meg 20 ezres villanyszámlák. Kérdeztem, nem-e tud erről valamit, nem tud semmit.

Egyszer bementem hozzá a szobájába, mit látok? Döglik az ágyon, mellette pedig egy OBI-s 3.000 Wattos hősugárzó.

Hát kiderült, hogy azt nyomatta 0-24-ben mert neki nem volt elég a 25 fokos panellakás, hanem 30 fokban érzi jól magát...

2022. máj. 29. 22:54
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
Éjszaka élte az életét. Nem dolgozott, csak tanult, de nap közben sem mozdult ki a lakásból, max a boltba, amúgy a telefonját nyomkodta. Persze éjjel egészen éjfél utánig égette az összes villanyt, és pont akkor kezdett el fennhangon telefonálni az anyjával, a barátnőivel meg a csávóival, merthogy több is volt neki... Szóval egész nap semmit sem csinált, de éjszaka mindig eszébe jutott takarítani meg vihogva, őrjöngve telefonálni valakivel. Én meg mentem reggel 8-ra dolgozni...
2022. máj. 29. 23:03
 14/22 anonim ***** válasza:
94%

#13 Na nekem a beteg srác éjszaka "élő" volt.

Felkelt 10-11 körül, majd elkezdett játszani gépen, egész nap csak játszott. Volt, hogy aludni sem tudtam, mert verte az egeret ahogy húzta az asztalon.

Illetve egész nap játszott, majd este 11-kor neki állt "tanulni". Persze ha szóltam neki akkor neki állt feljebb, hogy hát ne szóljak bele, nem tanulom meg helyette...

Telefonálás szintén, alapból este kiment budira, ajtókat nyitva hagyta és nyitott ajtónál hallgattam ahogy szarás és nagy fingások közben telefonál.

És nekem is ez ütött be, hogy én amúgy dolgoztam és 6-kor keltem. Bár a gyerek még erre is beszólt, hogy reggel mindig felkel amikor megyek el és ez őt zavarja... :D

2022. máj. 29. 23:09
 15/22 anonim ***** válasza:
84%

Ja és volt még egy érdekes.

3-an laktunk együtt. 2 idegen sráccal. Az egyik folyton a barátnőjét hozta fel, néha kényelmetlen volt, hogy a konyhában dumálnak, meg főznek egész hétvégén én meg szarni nem tudok nyugodtan kimenni.

A másik srác meg se nem takarított se semmi.

De baj nem is lett volna velük, ellenben a nem takarítós srácnak néha feljött valakije. Nem tudom, hogy anyja-apja, testvére-párja, nővére-pasija. Fogalmam nincs kik voltak. De egy biztos, kérdés nélkül keféltek a lakásban.

Többször volt olyan, hogy a fürdőszobában rohadt hangosan keféltek. Rohadt kellemetlen volt.

2022. máj. 29. 23:15
 16/22 anonim ***** válasza:
94%

Plusz alapból sikerült mindig konyha melletti szobákat kifognom.

Egyik lakásban ugye panel, a kapcsolók egy közös csőben vannak. Ha felcsapta lakótársam a konyha kapcsolóját, akkor én nagyjából az ágyból kiugrottam a szobában.

Rengetegszer kértem, hogy ne "b^ssza" fel izomból a kapcsolót, szart rám magasról.

Plusz haverjával egész hétvégén ott főztek, óbégattak, én meg megőrültem bent a szobában.

Másik albérletben meg srác folyton random csajokat szedett fel Tinderről. És hát kellemetlen, mikor meló után mennék vacsorázni, szarni, fürdeni, de nem tudok, mert beülnek a konyhába főzni, dumálni és éjfélkor vonulnak el kefélni.

Plusz amikor reggel mentem ki budira néha rányitottam 1-2 csajra, egyik a budiban cigizett, a másik meg ott állt és telefonált.

De volt olyan lakótársam is, akinek se veled se nélküled kapcsolatánál feljött a csaja és üvöltöttek, meg annyira tomboltak, hogy inkább lementem sétáltam egyet az utcán. Másnap meg a srác full kék-zöld volt mert konkrétan verekedtek.

2022. máj. 29. 23:21
 17/22 anonim ***** válasza:
97%
Egyetemi másodév, hárman laktunk egy albiban. Októberben jött a dupladiákhitel, egyik lakótárs azt mondta abból fizeti az albit. Hát aznap mikor megjött a pénz buli is volt az egyik klubban, konkrétan elitta az összes pénzét, vele lakbérét is, szóval amikor fizetni kellett az albit csak a vállát vonogatta, hogy neki nincs pénze. Mi is csórók voltunk, de összedobtuk a részét, majd kibactuk a cuccait, hogy mehet máshova lakni. Viszonylag hamar találtunk normális lakótársat.
2022. máj. 30. 09:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Gimi első év koliba. Amikor menstruált a szobában cserélt betétet, volt, hogy otthagyta az ÉN ASZTALOMON.

Gimi, további években elszórva, elkényeztetett picsa típus. Késő estig telefonálgat kva hangosan a pasikájával, jó hangosan vihorászik, füldugón keresztül is hallani, ha szóvá teszed, akkor ajtócsapkodós hisztiket levág. Bezzeg azt szóvá teszi, ha bárki más telefonál emberi időben és egyszer hangosan nevet közbe. Mellette igénytelen, sosem mosogat, de azért hangoztatja, hogy ő am rendmániás, csak a koliban nem az, mert "nen érzi magáénak". Ha kölcsönadod neki a tányérod, mert az övé már retkes, akkor megígéri, hogy tisztán adja vissza, de végül neked kell visszavenni a polcáról, majd lekaparni a több hetes rárohadt ketchupot. A polcáról bűz árad, de ha te belépész a szobába, feltűnően öklendezni kezd, ablakot nyit a legnagyobb hidegben akár, mintha te lennél a büdös forrása. Ha becsukod az ablakot, mert fázol, mert mondjuk épp hajat mostál, vagy bármi, akkor úgy utasítgat, hogy nyisd ki, mintha valami kutya lennél, majd ha nem nyitod ki, hiszti keretein belül kinyitja ő maga. Természetesen, ha bárki mást zavar a büdös, és ő fázik, akkor be kell csukni azt a kva ablakot.

Na az utóbbi csajt, ha nem végzős lennék, és tanév végéig kellett volna tűrni, nem csak az írásbeliih, akkor tuti megszaggatom, vagy szétverem a fején azt a nyomorult ablakot, vagy a polcán lévő rohadást megetetem vele, mert már kvára elegem volt belőle. Kis én központú, hisztis, igénytelen, elkényeztetett, gusztustalan szr. A kedvencem az volt, amikor szünetek előtt hazavitte a penészét, hogy az anyja elmossa, majd szünet után panaszkodott, hogy az anyja veszekedett vele....

2022. máj. 30. 18:58
 19/22 A kérdező kommentje:
Jó kis sztorik :) még!!!!!
2022. máj. 30. 19:02
 20/22 AliceGamer ***** válasza:
100%

És még én gondoltam azt, hogy nekem vannak a legrosszabb lakótársaim, de néhány storyt elolvasva nem biztos, hogy igaz ez:D

Én 4 emberrel együtt élek egy házban (külföld). Az egyik a párom, 2-en testvérek és az egyiknek van egy feka barátnője.

Addig ameddig nem volt a nő, az volt a legnagyobb probléma, hogy a mosogatógép helyett a koszos tányért e konyhapultra tették. Most meg kész káosz. Nem elég, hogy összesen sincs annyi IQ-juk mint egy csigának, de ezt még büszkén vállalják. Mindegyik alkoholista és/vagy drogos. A lánynak annyi cucca van hogy én a párommal nem férünk el. MINDENHOL van valamije. Mellé nem takarít semmit, de a koszt csinálja. Ha egyszer elszánja magát, hogy fürdik (ami ritkaxd) akkor 3 órán át rohad a fürdőben csevegve valakivel telefonon. Használják azokat a cuccokat is amik el lettek mondva, hogy no touchy-touchy, de ez kb mint a halottnak a csók. Nem dolgozik és nem is fizet semmit, de előszeretettel hozzájárul ahhoz hogy fogyassza azokat amiket a párommal vettünk. És ez a lány terhes, de amit csinál veszélyes a gyerekve nézve.

Párommal természetesen ősszel fixen költözünk, a lakbért meg majd megoldják. Addig valahogy kibírjuk.

2022. máj. 31. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!