Ha egy férfinek nincsenek nagy és kifejlett csontjai az arcán, fején akkor sem a nők sem a férfiak nem fogják komolyan venni, elismerni vezetőként?
A képen az első. Ilyenből lehet vezető karizmatikus ember?
A képen az első. Ilyenből lehet vezető karizmatikus ember?
És ez egy igen súlyos probléma.
Olyan mintha a fekete 10 évet kapna, a fehér csak 2-őt.
Én csak fel akarom ébreszteni a népet, hogy rengetegen szenvednek igazságtalanul.
32
Társadalmon kell változtatni.
Azt meg egyedül nem lehet
Elég sok baj van társadalommal, de egy biztos:
TE CSAK RONTANI TUDNÁL RAJTA!
Ami megnyilvánulásod itt van, az mind ezt mutatja.
Különösen jellemző az, ahol törvénnyel köteleznéd a nőket, hogy veled szívjanak.
Meg ahol közölted, hogy egyes embereknek túl könnyű az élete, meg kellene nehezíteni.
Ocsmány.
Bocsi, nem olvastam végig a válaszokat.
"Én csak annyit mondok, vonzalom, tisztelet, társas siker elsősorban külső és genetika függvénye. Nem tudom melyik tudományág tudná ezt bizonyítani, talán a biológia?"
A Konteók tudománya.
Nincs olyan az életben hogy valami csak ettől vagy attól függ.
Sőt, olyan sem hogy csak rossz és jó, csak a mesékben van ilyen.
Mindennek van előnye, hátránya, lehetőségei és veszélyei.
- Aki elfogad egy dolgot magában, ami a népesség nagy része szerint, vagy akár a statisztikák szerint is hátrány, onnantól simán előnyt kovácsol belőle. De amíg valaki saját magában nem képes elfogadni, addig a környezete sem fogja tudni és valóban hátrány lesz.
Ennyire egyszerű.
“TE CSAK RONTANI TUDNÁL RAJTA!“
Nyilván, mert esélyegyenlőséget szeretnék.
“Ami megnyilvánulásod itt van, az mind ezt mutatja.“
Nyilván, mert esélyegyenlőséget szeretnék.
“Különösen jellemző az, ahol törvénnyel köteleznéd a nőket, hogy veled szívjanak.”
Nem tudom miről beszélsz. Mit szívni?
“Meg ahol közölted, hogy egyes embereknek túl könnyű az élete, meg kellene nehezíteni.“
Miért van ennyire ellenedre az egyenlőség?
Simán megtanítanánk az embereket, hogy belső alapján válasszanak. Ez olyan rossz?
“Aki elfogad egy dolgot magában, ami a népesség nagy része szerint, vagy akár a statisztikák szerint is hátrány, onnantól simán előnyt kovácsol belőle.“
Nem kellene elfogadni mert nem szabadna hátrány legyen. Miért van ellenedre a lakosság erkölcsössé tétele?
Hát neked kutya rossz lenne, ha CSAK belső alapján választanának!
Ez akkora öngól volt, amekkorát idáig még nem lőttél a nőkényszerítő törvénnyel se.
“Hát neked kutya rossz lenne, ha CSAK belső alapján választanának!“
Nyilván ilyen témát nem lehet úgy felhozni, hogy ne váltson ki ideges reakciót a társadalom egy jelentős (privilegizált) részében
"Simán megtanítanánk az embereket, hogy belső alapján válasszanak. Ez olyan rossz?"
A legtöbben így is tesznek. Téged pedig épp a belsőd miatt kerülnek el, hisz abban vagy ennyire taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!