Ha egy kifejlett nagy és erős hím oroszlán és egy ugyancsak ereje teljében lévő majd 300kg-os herrerasaurus kénytelen lenne harcolni egymással akkor melyik győzne?
Az oroszlanoknal a nostenyek vadasznak,es mindig falkaban,
A him oroszlant a vadaszadban alkadalyozza a sorenye ,mivel nem tud elegge a foldhoz lapulni,es eszrevetlenul tamadni ,ezert mindig csak a nostenyek utan segit a tamadasban.
Egyebkent egy 40kg-os csimpanz pl síman sikeresen tamad egy fellnott ferfira,mert mozgasban joval gyorsabb,es a reflexei is kivalloak.
Nem jelentem fel a kérdésed, mert a moderátort hoznám zavarba azzal, hogy nem tudná hova helyezni a kérdést.
Én alapvetően a herrerasaurus-ra tippelek, de ez inkább környezeti tényezőktől függ -mint a hőmérséklet, közlekedési viszonyok-
#3 Kiégtem...
#5 Nem mindegyik ragadozó dinoszaurusz volt gyors.
Nos, szerintem kétség kívül a Herrerasaurus győzne. Gondolj csak bele, ma egy egész falka oroszlán nem tud elbánni egy termetesebb krokodillal, ami (legalábbis a szárazföldön) nem valami mozgékony állat. Nos, képzeld csak el, hogy egyetlen egy oroszlán mit tenne egy Herrerasaurus ellen, ami méretre kb. olyan, mint egy termetesebb nílusi krokodil, csak két lábon jár, és jóval mozgékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!