Ha egy férfinek nincsenek nagy és kifejlett csontjai az arcán, fején akkor sem a nők sem a férfiak nem fogják komolyan venni, elismerni vezetőként?
A képen az első. Ilyenből lehet vezető karizmatikus ember?
A képen az első. Ilyenből lehet vezető karizmatikus ember?
Miféle érvek?
Nagyon kevés érvet hoztál az előző 50 kérdésedben is, és ezek sem döntő érvek, általában jelentéktelenek.
Sok közülük egyenesen téves, hamis.
Te nem érveket használsz, hanem dezinformációt.
FELFOGOD, HOGY NEM JÓ HELYRE ÍRSZ???
"Véglet elfogytak az érvek?"
Mit kell azon érvelni, hogy az incelség nem tudományos téma? Nem veszed észre, hogy halálra szekálsz mindenkit a hülyeségeddel a környezetedben és ezért utál mindenki mint a szart? Húzz már a redvába a tudományok kategóriából az idiotizmusoddal, mert nem idevaló, mit nem vagy képes ezen évek óta felfogni? Ennél milyen nyomosabb érvet vársz még?
21
Egyébként ez is egy súlyos társadalmi probléma, hogy rossz külsejű embereket negatívan ítélik meg, rossz személyiséget látnak bele.
Ezért is szerintem annyira bonyolult a téma mert mindenki elfogult és nem tud objektíven tekinteni a problémára.
Tudod, hogy a szép bűnözők kevesebb évet kapnak mint a csúnyák?
A szép emberek többet keresnek mint a csúnyák?
A csúnyák nem előkelő munkában felülreprezentáltak míg a szépek az előkelő munkában.”
Ezek mik? Ti a tényekkel sem tudtok megbarátkozni? Miféle “tudósok” vagytok? Ilyen rugalmatlan gondolkodású emberekkel még az életben nem találkoztam. És ezek reprezentálják a tudományos oldalt.
22
“Úgy tűnik a 12 és 15 válaszaimat előszeretettel figyelmen kívül hagyod, ez IS a hárítás egyik formája.“
Ha feltűnt volna akkor egyedül vitázom 10-15 ürgével. Szerintem már jól teljesítek.
De mi lenne ha csak 1-2 irogatna, hogy kiegyenlítettebb legyen az erőviszony? Arról hogy fair hallottatok már?
"Én csak annyit mondok, vonzalom, tisztelet, társas siker elsősorban külső és genetika függvénye"
Annyira fontos s a kinézet, hogy napokba telt, mire megjegyeztem a barátom arcát. S még egy hét után is fostam, hogy összekeverem valakivel.
"Arról hogy fair hallottatok már?"
Igen vastag bőr van a képeden.
Ennyire ocsmány természettel, mint a tiéd... szerintem kezdesz feljönni az itteni egyik legnagyobb trollhoz.
Már majdnem elérted. Főleg, hogy ő mostanában visszafogta magát.
Nem, te nem vitázol, hanem azt ismételgeted amit gondolsz. Kértünk forrást arra a “statisztikára” ami szerinted létezik, és csak leírtad mégegyszer ugyan azt.
Továbbra is igaznak gondolom minden kommentemet, te jellegzetesen a mindig hárìtó, felelősséget sosem vállaló ember vagy, elmondom: egyik tulajdonság sem vezetői tulajdonság.
30
Tessék. Mondom közötök nincs a tudományhoz.
Olyan a természetem amilyen, amilyenre a környezetem formálta, de könyörgöm, legalább a tényeket ne tagadjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!