Ha egy férfinek nincsenek nagy és kifejlett csontjai az arcán, fején akkor sem a nők sem a férfiak nem fogják komolyan venni, elismerni vezetőként?
A képen az első. Ilyenből lehet vezető karizmatikus ember?
A képen az első. Ilyenből lehet vezető karizmatikus ember?
Én nem úgy látom pl. Hitler ábrázatán, hogy olyan nagyon jól fejlett csontjai lennének az arcán.
2
Tessék? Szigorú, tiszteletet parancsoló arc, nem mimóza.
“Ha megnézed párt szinte mindenféle arcú férfiak találnak és nők esetben is ez van, hogy nem a szépségük az egyetlen amikor párt találnak maguknak. “
Igen de azok a mindféle arcúak hatalmas hátrányból indulnak és kevés lehetőségük van? Ez még nem oszlatja el a kérdés jogosságát.
“Te biztos tökéletes vagy, csak a vak nem látja, csak az a csont…az a pàr mm tehet mindenről, de te?! Te semmiről!“
Igen, erre a következtetésre jutottam társadalmi és társasági megfigyeléseim során, hogy az életed végérvényben néhány mm-nyi csont határozza meg, az élettapsztalataid, életutad, sikereid stb.
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan tudományos kutatás amely ezzel foglalkozik. Mert előbb utóbb bizonyításra lelne szerintem ha kutatnák. Mármint túl sok az összefüggés amit még laikus is megfigyelhet. A tudományt amúgy is a nyers igazság foglalkoztatja, nem? Ez egy jó területe lenne az igazság kutatásának.
"Én csak annyit mondok, vonzalom, tisztelet, társas siker elsősorban külső és genetika függvénye"
Igen, ezt szokták kifogásnak hozni azok, akik nem akarnak szembenézni a tényekkel, hogy belső tulajdonságaik miatt nem kíváncsi rájuk senki.
"Nem tudom melyik tudományág tudná ezt bizonyítani, talán a biológia? "
Valótlan állításokat egyik sem. Mivel ha csak szétnéz az ember a világban, és látja hogy az emberek jelentős része külsőtől függetlenül is képes jó párkapcsolatban élni, már alapjaiban meg is dőlt a teljes elképzelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!