Ha egy férfinek nincsenek nagy és kifejlett csontjai az arcán, fején akkor sem a nők sem a férfiak nem fogják komolyan venni, elismerni vezetőként?
A képen az első. Ilyenből lehet vezető karizmatikus ember?
A képen az első. Ilyenből lehet vezető karizmatikus ember?
“Te biztos tökéletes vagy, csak a vak nem látja, csak az a csont…az a pàr mm tehet mindenről, de te?“
Egyébként ez is egy súlyos társadalmi probléma, hogy rossz külsejű embereket negatívan ítélik meg, rossz személyiséget látnak bele.
Ezért is szerintem annyira bonyolult a téma mert mindenki elfogult és nem tud objektíven tekinteni a problémára.
Tudod, hogy a szép bűnözők kevesebb évet kapnak mint a csúnyák?
A szép emberek többet keresnek mint a csúnyák?
A csúnyák nem előkelő munkában felülreprezentáltak míg a szépek az előkelő munkában.
És rengeteg példa van még.
Akkor elmondom, hogy egy jò vezetőnek mi az első ismèrve, ami valószínűleg benned nincs meg. Az általam tisztelt vezetők egyik sem kifogàsokat keres SOHA, hanem felfogja, hogy itt ès most egy problémát kell megoldani…..és làss csodàt, megoldja, nem kifogást keres, nem hárítja a saját felelősségét más felé.
A vezetőség egyébként sem magasságtòl, sem arccsonttòl nem függ, az egyik általam legszeretettebb cégvezető egyik ilyen kritériumnak sem felelne meg, mégis az egyik legjobb vezető, akivel találkoztam, minta példája az “utánam”-nak. És kb ennyi elég is.
"Egyébként ez is egy súlyos társadalmi probléma, hogy rossz külsejű embereket negatívan ítélik meg, rossz személyiséget látnak bele."
Bizonyíték?
"Tudod, hogy a szép bűnözők kevesebb évet kapnak mint a csúnyák?"
Bizonyíték?
"A szép emberek többet keresnek mint a csúnyák?"
Bizonyíték?
"A csúnyák nem előkelő munkában felülreprezentáltak míg a szépek az előkelő munkában."
Bizonyíték?
12
Az általam tisztelt vezetők egyik sem kifogàsokat keres SOHA, hanem felfogja, hogy itt ès most egy problémát kell megoldani“
És én nem ezt teszem? Nem magam nevében beszélek hanem társadalmi szinten.
"És én nem ezt teszem?"
Nem, te pont ennek az ellentétét teszed. Mindenféle kamuindokkal próbálsz kifogásokat gyártani, hogy a saját pancserségedet mindenki másra foghasd, csak magadra ne!
Hogy éreztem hogy napiincel...
Nincs valakinek egy előre megírt botja, ami elvégzi minden nap a más kategóriába való átrakatását a kérédseknek?
Napiincel ismét és újból a tudományokban?
Nem kéne őt végre kirúgni az oldalról?
17
Ha a tudomány ennyire pökhendi a témát illetően akkor miért lep meg a rossz csontozatúak zavargása?
Csak egy ideig lehet a szőnyeg alá söpörni amúgyis.
17, 18
Véglet elfogytak az érvek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!