Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha bosszantanak a...

Mit tegyek, ha bosszantanak a tudatlan, műveletlen emberek? Miért van ez? Köztetek is van olyan, aki hasonlóan érez?

Figyelt kérdés

Semmi más nem tud bosszantani, de a hülye emberek által kiváltott indulataim minden más okot felülmúlnak. Különösen az bosszant, amikor egyesek nincsenek tisztában, pontosabban akár nem is akarnak tisztában lenni a saját butaságukkal. Amikor valaki még ezzel kérkedik is, az pláne.

Nemrég kiírtam pár nagyon egyszerű, alapműveltséggel kapcsolatos kérdést, nem írtam semmi mellékletet, és egyszerűen felbosszantott, hogy sokan az Észbontók című műsor válaszolói szintjén vannak. Csak ott nagy eséllyel eljátsszák, itt a többség sajnos nem.

2022. máj. 25. 15:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
És a közhelyesek. Is.
2022. máj. 25. 21:21
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, hogy a tanítóid, tanáraid írták ki a kérdést meg a hozzászólásaidat?

Egyébként ez nem is rendes kérdés, amit ide kiírtál. Ez csak egy hiszti és/vagy "figyeljetek rám milyen okos vagyok" felkiáltás. Milyen választ vársz a kérdésedre? Segítek, semmilyet, csak azt várod, hogy veled együtt gyűlölködjük és mérgelődjünk, hogy jaj milyen sok a buta ember.

2022. máj. 26. 06:56
 23/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha felbosszant más emberek butasága az a te butaságod. Ha okos vagy akkor megérted, hogy vannak buta emberek is és nem bosszankodsz rajtuk.
2022. jún. 4. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!