Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha bosszantanak a...

Mit tegyek, ha bosszantanak a tudatlan, műveletlen emberek? Miért van ez? Köztetek is van olyan, aki hasonlóan érez?

Figyelt kérdés

Semmi más nem tud bosszantani, de a hülye emberek által kiváltott indulataim minden más okot felülmúlnak. Különösen az bosszant, amikor egyesek nincsenek tisztában, pontosabban akár nem is akarnak tisztában lenni a saját butaságukkal. Amikor valaki még ezzel kérkedik is, az pláne.

Nemrég kiírtam pár nagyon egyszerű, alapműveltséggel kapcsolatos kérdést, nem írtam semmi mellékletet, és egyszerűen felbosszantott, hogy sokan az Észbontók című műsor válaszolói szintjén vannak. Csak ott nagy eséllyel eljátsszák, itt a többség sajnos nem.

2022. máj. 25. 15:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem az a fórum, kérdező! Ha "villogni" akarsz, jelentkezz valami "műveltségi" vetélkedőbe, - ahol úgy csinálhatsz magadból bohócot, hogy reklámáradatban feltűnhetsz néhány másodpercre hárommilliomod rangú "szereplőként"! :D
2022. máj. 25. 15:54
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
Jó, szóval tudatni akartad most velünk, hogy egy félisten vagy, mindenki más meg ostoba :D értjük, értjük. Most akkor mindenki boruljon a kérdező lába elé!
2022. máj. 25. 15:56
 13/23 anonim ***** válasza:
69%

"Régóta foglalkozom matematikával, fizikával, kémiával, filozófiával, irodalommal, nyelvészettel, művészetekkel, térképészettel, történelemtudománnyal, vallástudománnyal, politikatudománnyal, több nyelven beszélek stb."

Érdekelne a "stb" :)

2022. máj. 25. 15:57
 14/23 Mr.Q77 ***** válasza:
77%
Ez megint egy troll kérdés aki a létező "összes" fő tudomány/művészeti ággal foglalkozik az nem fog a gykn hülyeségeket írogatni, vagy ha netán kérdést tenne is fel vagy gondolatot osztana meg, az valószínűleg más minőséget képviselne mint ez az ominózus eset.
2022. máj. 25. 15:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Bosszantani éppen nem bosszant, de én sem bírom. Alig beszélek már valakivel, elvagyok magammal. Bár van egy két olyan emberke, akit azért kedvelek, mert bár nem a legélesebb kések a fiókban, de kedves jószívű emberek. Velük olyan dolgokról beszélgetek, ami őket érdekli, kivétel politika.
2022. máj. 25. 16:24
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

Igazi polihisztor a drága kérdezőnk.

Aki igazán okos és művelt annak nem kell mondania hogy okos és művelt vagyok.

Nekem ebből a kérdésből az jött le hogy le kéne szálnod a földre, lehet nem másokkal van a gond hanem veled.

2022. máj. 25. 17:09
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavarnak, de nem maga a butaság, tájékozatlanság stb., hanem mikor valaki ennek ellenére "megmondóembert" játszik. Leginkább amiatt frusztrál mert szeretnék kapcsolatokat építeni, több embert megismerni, barátkozni stb., de erre a hétköznapok során kevés lehetőségem van és az interneten próbálkozom pl. facebook csoportokban, fórumokon. Katasztrófa.
2022. máj. 25. 17:21
 18/23 A kérdező kommentje:

#16.

Persze, persze.

A tanáraim, tanítóim mondták, nem én magamra.

2022. máj. 25. 17:44
 19/23 A kérdező kommentje:
Ha ezt az oldalt olvasgatnám csak, már rég felkötöttem volna magam.
2022. máj. 25. 17:46
 20/23 A kérdező kommentje:

Mind Jézus, mind Buddha, mind a görög sztoikusok azt tanították, hogy lelki műveletlenségre utal az indulat és a düh.

Én nyíltan felvállalom, hogy lelkileg nem vagyok eléggé fejlett, ezen igyekszem javítani bizonyos gyakorlatok segítségével.

Én szellemi tudásról írtam a kérdésben.

2022. máj. 25. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!