Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Születnétek ellenkező neműnek?

Születnétek ellenkező neműnek?

Figyelt kérdés
Én srácként igen. A lányok több figyelmet kapnak, könnyebben tudnak érvényesülni, és mivel eleve kevesebb lány születik, ezért az ismerkedésben sincs nehéz dolguk. Sok férfi élete végéig magányos marad, hiába tesz meg mindent igényesség, külsőségek szempontjából. Lehet, hogy én is így fogok járni.

2022. máj. 24. 12:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
43%

Elég igénytelen férfiakat sikerül összeszedni az ismerőseidnek.

2022. máj. 24. 16:56
 32/35 anonim ***** válasza:
67%
Nem lennék nő és nem azért mert milyen rossz nőnek lenni, hanem mert szimplán férfinek érzem magam és szeretek is az lenni. Aki komolyan átgondolva lenne a másik nem helyében az transznemű vállaltan, vagy sem.
2022. máj. 24. 17:05
 33/35 anonim ***** válasza:
35%
#32 a transzneműség a női vagy férfi testre vonatkazik inkább. Pl. van aki rosszul van a tudattól, hogy melle vagy pénisze van. Itt most inkább a társadalmi nemekről van szó. A testemmel semmi bajom, de a szüléstől annyira félek, hogy olyankor azért belegondolok, hogy szívesen lennék férfi, mert nekik ezt nem kell átélni. Vagy ha nem veszik komolyan a szakmai tudáom akkor is. De ilyenkor nem azt érzem, hogy férfi akarok lenni, hanem azt, hogy bár ne kéne a nőknek szülni, bár komolyan vennék a nőket stb.
2022. máj. 24. 17:11
 34/35 anonim ***** válasza:
92%

Férfi vagyok és inkább meghalnék, minthogy nő legyek!

Milyen lehet azzal a tudattal élni, hogy csak azért kedvesek velem meg keresik a társaságom sokan, mert fiatal vagyok és jól nézek ki?

Milyen lehet elviselni a kéjes tekinteteket felém folyamatosan?

Milyen lehet szinte mindennap megélni a zaklatást az utcán, tömegközledésen, interneten stb..?

Milyen lehet elviselni, hogy folyamatosan nem kívánt emberek írogatnak, jelölgetnek meg zaklatnak online?

Milyen lehet elviselni, hogy szinte sehol nem vagyok biztonságban egyedül még nappal forgalmas helyen sem?

Milyen lehet minden hónapban szenvedni a menstruációval?

Milyen lehet a szülés?

Milyen lehet az, hogy ha vezetői pozícióba kerülök, akkor mindig megkérdőjelezik a döntéseim?

2022. máj. 24. 17:43
 35/35 anonim ***** válasza:
Gyaj #20as azert ne vedd tul komolyan magad :D
2022. máj. 26. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!