Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Születnétek ellenkező neműnek?

Születnétek ellenkező neműnek?

Figyelt kérdés
Én srácként igen. A lányok több figyelmet kapnak, könnyebben tudnak érvényesülni, és mivel eleve kevesebb lány születik, ezért az ismerkedésben sincs nehéz dolguk. Sok férfi élete végéig magányos marad, hiába tesz meg mindent igényesség, külsőségek szempontjából. Lehet, hogy én is így fogok járni.

2022. máj. 24. 12:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
4%
Én szívesebben lennék lány.
2022. máj. 24. 13:53
 22/35 anonim ***** válasza:
84%

Férfi vagyok, s köszönöm jól vagyok! Egy másodpercre sem lennék nő, csak a felszínt írtad le! Legtöbb nőnek pokol az élete!

Kezdjük azzal, hogy én nem akarom, hogy “fél percenként” megtaláljon egy tapló azzal az ürüggyel, hogy felszedjen. Internetes zaklatások lennének, nem hagynának soha békén! Jelölgetnének meg írnának nekem össze-vissza.

Biztos egy ideig jó buli, de az, hogy egy szép húscafatnak néznek 45 éves koromig? Lehet, hogy van néhány jó dolog nőként, de van milliárd rossz.

Utcán ha követne egy őrült tuti rosszul lennék, mert nem tudnám megvédeni magam!

Folyamatos (főleg idősebbek) kéjes tekinteteket alig lehetne elkerülni, rohadtul zavarna, hogy mindenféle jöttment bámul.

Ráadásul ott van még a menstruáció, a szülés, 35 éves korodig szülhetsz kb, elmegy melletted az idő, férfiként bármikor lehet gyerekem!

Hát biztos hogy nem!

Egy mikromásodpercre sem!

Köszi.

Férfiként sokkal jobb! Nincs szabályozva az életem, nem félek sehol!

2022. máj. 24. 13:59
 23/35 anonim ***** válasza:
91%
A 22-es jól mondja, nőként írom ezt.
2022. máj. 24. 14:02
 24/35 anonim ***** válasza:
95%
22-es telibetalálta!!! Én is férfi vagyok, de remélem most már felfogja a sok visszamaradott “nőknek jobb”, hogy milyen lehet nőként!
2022. máj. 24. 14:04
 25/35 anonim ***** válasza:
4%
Ha jó csaj lennék, akkor igen, ha tucat semmi, mint pasiként, akkor nem.
2022. máj. 24. 14:08
 26/35 anonim ***** válasza:
79%
60-hoz közeledő nőként írom: egy barátnőmet az örökbefogadó apja erőszakolta meg gyerekként. Másik barátnőmet 12 évesen erőszakolták meg. harmadik barátnőmet az anyja új férje zaklatta szexuálisan, az anyja azt mondta neki, "hagyd magad, nincs hová költöznünk". Ugyanezt a zaklatott nőt felnőttként meg is erőszakolták, senkinek se tett panaszt, tudta, hogy ő lenne a "hibás". Ezek a nők átlagos közegből jöttek, nem intézetből, putriból vagy börtönből, mégis így jártak.
2022. máj. 24. 14:23
 27/35 anonim ***** válasza:
77%
Kifejezetten sikertelen vagyok ismerkedés terén, ennek ellenére nem lennék nő. Remélem találok magamnak valaha társat, de ha nem jön össze, akkor agglegényként sokkal jobb esélyeim vannak az életben mint vénlányként lenne.
2022. máj. 24. 14:32
 28/35 anonim ***** válasza:
79%
Közösüléskor a férfiak 100%-a kielégül, a nőknek csak kb. harmada. A többi úgy tesz, mintha, nehogy frigidség miatt elhagyják. Volt diplomás (fizikus-kémikus) férfival beszélgettem, nem érdekelte a nők csiklója, azt mondta, ő nem fog ezzel szrakodni, ha frigid a nő, és a ki-be rángatás nem elég neki, úgy járt. Nőismerőseim elbeszélései szerint is 10-ből 8 férfi szimbolikus előjátékot csinál, csak mert "illik".
2022. máj. 24. 14:43
 29/35 anonim ***** válasza:
90%
A menstruációt utálom a női lètben, és azt hogy fizikailag gyengèbbek vagyunk. De nem lennèk fèrfi, nekik is megvan a maga bajuk.
2022. máj. 24. 16:36
 30/35 anonim ***** válasza:
*maguk baja
2022. máj. 24. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!