Születnétek ellenkező neműnek?
Férfi vagyok, s köszönöm jól vagyok! Egy másodpercre sem lennék nő, csak a felszínt írtad le! Legtöbb nőnek pokol az élete!
Kezdjük azzal, hogy én nem akarom, hogy “fél percenként” megtaláljon egy tapló azzal az ürüggyel, hogy felszedjen. Internetes zaklatások lennének, nem hagynának soha békén! Jelölgetnének meg írnának nekem össze-vissza.
Biztos egy ideig jó buli, de az, hogy egy szép húscafatnak néznek 45 éves koromig? Lehet, hogy van néhány jó dolog nőként, de van milliárd rossz.
Utcán ha követne egy őrült tuti rosszul lennék, mert nem tudnám megvédeni magam!
Folyamatos (főleg idősebbek) kéjes tekinteteket alig lehetne elkerülni, rohadtul zavarna, hogy mindenféle jöttment bámul.
Ráadásul ott van még a menstruáció, a szülés, 35 éves korodig szülhetsz kb, elmegy melletted az idő, férfiként bármikor lehet gyerekem!
Hát biztos hogy nem!
Egy mikromásodpercre sem!
Köszi.
Férfiként sokkal jobb! Nincs szabályozva az életem, nem félek sehol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!