Születnétek ellenkező neműnek?
Figyelt kérdés
Én srácként igen. A lányok több figyelmet kapnak, könnyebben tudnak érvényesülni, és mivel eleve kevesebb lány születik, ezért az ismerkedésben sincs nehéz dolguk. Sok férfi élete végéig magányos marad, hiába tesz meg mindent igényesség, külsőségek szempontjából. Lehet, hogy én is így fogok járni.2022. máj. 24. 12:50
12/35 anonim válasza:
Jól érzem magam nőként. Nem mintha nem lennének nehézségei. De sok minden nehézség nemtől független az életben.
Gyanítom, hogyha férfi lennék, akkor meg férfi szeretnék maradni.
Egyetértek valamennyire azzal, hogy aki egészséges mentálisan, az nem akar más nemű lenni.
13/35 anonim válasza:
Kérdező, én is fiúként mondom, szívesen lennék lány akár csak egy napra is
14/35 anonim válasza:
Persze, siman. Nem tudom, hogy egy egesz eletet le tudnek e elni ugy, de egyebkent szerintem nem is annyira szamit hogy milyen nemu az ember (csak parkapcsolatokban/orvosnal). Ha valaki okos, akkor mindegy hogy no vagy ferfi, nem? Ugyan igy az osszes tulajdonsag. Nem azt mondom, szeretem a mostani testemet is, de ha no lennek azt se bannam.
15/35 anonim válasza:
Nőknek könnyebb érrvényesülni? Ez nekem nem tűnt fel. Aha, ezért van ennyivel több női főnök, női CEO, női polilitikus, jól kereső nő? Ja, nem, nincs is. Pont hogy nőként csak mellbedobással tudsz érvényesülni, szakmailag nem vesznek komolyan.
16/35 Metionin válasza:
Én nőként igen. Férfiként nem kellene menstruálnom és nem kívánt terhességtől tartanom, csináltatnék egy vazektómiát és csá.
17/35 anonim válasza:
Egész életemben kínlódtam a menszesszel, már csak ezért megérte volna nem nőnek születni. Utálom kifesteni magam csak azért, hogy valami random férfiaknak az utcán tetsszek, és hátha kikezdenek velem. Nem volt olyan férfi az életemben, aki tudta volna, mit kell egy nővel csinálni, de mind azt hiszi magáról, ő szexzseni, közben bénáznak, és el vannak telve a képességeiktől. Szexuálisan NEM beképzelt férfit nem láttam még.
18/35 anonim válasza:
Én már egyedül a szülés miatt is születnek férfiként.
19/35 anonim válasza:
Néhány napig lennék férfi, de tovább nem. Szeretek nő lenni.
20/35 anonim válasza:
Ezek a válaszok....megérett az emberiség a pusztulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!