Ilyent hogy mondhat egy anya, pontosabban a barátnőm??
32 éves ez a nő én 29 csak szex van köztünk, csak arra járunk össze, mert ő nem akar komoly kapcsolatot amióta szakított a férjével.
Na és pont a szájával kényeztett, és ránk nyitott a 4 éves gyereke (aki egyébként még nem is nagyon ismer engem)...erre ez a nő meg ütötte és azt mondta neki "már bánom hogy megszültelek te köcsög" utána rá csapta az ajtót....utána ott voltam álló farokkal ő folytatni akarta, én meg inkább el jöttem onnan.
Mondtam neki hogy ez nem volt kicsit durva erre ő "nem már elegem van az egészből, nyugodtan akarok szexelni"
Hat, nem tudom Kocos...
Az en anyukam sokaig egyedul nevelt bennunket, nem volt segitsege, sokszor en vigyaztam gyerekkent a kistestveremre (kevesebb, mint 10 eves voltam).
De soha nem mondott meg csak hasonlot sem, egyikunknek sem. Azt mondta mindig, h fel kell nevelnie bennunket becsulettel, ez ad neki erot.
Nem lehet, h te nottel fel igy vagy epp te vagy ilyen, es ezert keresel mentseget szamara?
Szoval akkor egyszeruen ezt tartod normalisnak.
Nincs ezzel semmi, vallalod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!