Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyent hogy mondhat egy anya,...

Ilyent hogy mondhat egy anya, pontosabban a barátnőm??

Figyelt kérdés

32 éves ez a nő én 29 csak szex van köztünk, csak arra járunk össze, mert ő nem akar komoly kapcsolatot amióta szakított a férjével.

Na és pont a szájával kényeztett, és ránk nyitott a 4 éves gyereke (aki egyébként még nem is nagyon ismer engem)...erre ez a nő meg ütötte és azt mondta neki "már bánom hogy megszültelek te köcsög" utána rá csapta az ajtót....utána ott voltam álló farokkal ő folytatni akarta, én meg inkább el jöttem onnan.

Mondtam neki hogy ez nem volt kicsit durva erre ő "nem már elegem van az egészből, nyugodtan akarok szexelni"

2022. máj. 16. 20:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
27%
18, majd a gyereked lesz, megérted az apádat. :)
2022. máj. 18. 08:13
 22/24 anonim ***** válasza:
49%

Hat, nem tudom Kocos...

Az en anyukam sokaig egyedul nevelt bennunket, nem volt segitsege, sokszor en vigyaztam gyerekkent a kistestveremre (kevesebb, mint 10 eves voltam).

De soha nem mondott meg csak hasonlot sem, egyikunknek sem. Azt mondta mindig, h fel kell nevelnie bennunket becsulettel, ez ad neki erot.

Nem lehet, h te nottel fel igy vagy epp te vagy ilyen, es ezert keresel mentseget szamara?

2022. máj. 18. 08:36
 23/24 anonim ***** válasza:
29%
22, ki kmondta, hogy nekem mondtak ilyet a szüleim vagy hogy én mondok ilyet a gyerekeimnek? :)
2022. máj. 18. 09:18
 24/24 anonim ***** válasza:
67%

Szoval akkor egyszeruen ezt tartod normalisnak.

Nincs ezzel semmi, vallalod magad.

2022. máj. 18. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!