A legtöbb anya tényleg ilyen?
2 éve egy csodálatos kislánya született nagynénémnek. Aranyos, okos, cserfes. Kedvelem. Viszont amióta ő van, nagynéném semmi másról nem képes beszélni,csak róla. Ha társaságban vagyunk mindig az ő gyerekéről kell szólnia mimdennek. Mindenkinek rá kell figyelnie, ő van előtérben. Nekem kicsit sok ez, és, bár szeretem a gyerekeket, és a kislány is cuki, nem bírom tovább hallgatni,ahogy ajnározza. Mert milyen különleges, teljesen tehetséges stb. Lehet, hogy így van, de ha így piedesztálra emeli, az agyrém kerülget. Tényleg semmi de semmi másról nem lehet vele beszélgetni. Azelőtt értelmes, mély témákat boncolgattunk, meg mindenféle érdekes dologról lehetett vele értekezni. Mostmeg, mintha nem is az az ember lenne.
Egy közeli családi eseményen ezért is fogok kevesebbet maradni. Anyámnak ezt jeleztem, ő annyit mondott rá, minden anya ilyen. Ez tényleg igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!