Ilyent hogy mondhat egy anya, pontosabban a barátnőm??
32 éves ez a nő én 29 csak szex van köztünk, csak arra járunk össze, mert ő nem akar komoly kapcsolatot amióta szakított a férjével.
Na és pont a szájával kényeztett, és ránk nyitott a 4 éves gyereke (aki egyébként még nem is nagyon ismer engem)...erre ez a nő meg ütötte és azt mondta neki "már bánom hogy megszültelek te köcsög" utána rá csapta az ajtót....utána ott voltam álló farokkal ő folytatni akarta, én meg inkább el jöttem onnan.
Mondtam neki hogy ez nem volt kicsit durva erre ő "nem már elegem van az egészből, nyugodtan akarok szexelni"
Úgy, hogy megbánta. Apuka nyugodtan dughat, neki meg ott maradt a kolonc a nyakán. Nem szereti, de kénytelen elviselni.
Nem tudom miért automatikusan a nőre sózzák váláskor a gyereket. Lehet jobb sorsa lenne az apjánál.
mindig vidámnak mutatta magát és mindezt úgy hogy 0 segítsége volt, se szülő, se férfj, se senki.
Ezeket honnan szeded Kocos, szo sem volt ilyesmirol a kerdesben. Az meg, h te mit kepzelsz a sztori moge, irrelevans.
Tele vannak a pszichologusok irodai ilyen emberekkel, mint amive ez a kisgyerek fog felnoni.
Egyaltalan nem normalis igy beszelni a gyerekkel, nem az kerte, h megszulessen.
Szerinted az normalis, h egy anya azt mondja a gyerekenek, h "már bánom hogy megszültelek te köcsög" ? Szerinted az?
Abban az egyben ertek egyet veled, h a sztori kamu.
És akkor az anyuka mindig minden nap így beszél auomatikusan a gyerekével? Nem-nem.Egyszer beszólt, gyerek elfelejti, mindenkivel megesik hogy kicsúszik a száján.
De nem érdemes a kamura töb időt pazarolni.
"mindig vidámnak mutatta magát és mindezt úgy hogy 0 segítsége volt, se szülő, se férfj, se senki."
Hát ezt meg honnan vetted? És honnan tudod, hogy mióta szakított a férjével? És honnan tudod, hogy se szülső, se senki segítsége nincsen?
De ha így lenne, akkor sem mondunk ilyet a gyereknek, mert a gyerek az ilyesmit NEM FELEJTI EL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!