Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted anyád, apád, vagy...

Szerinted anyád, apád, vagy te fogsz előbb meghalni?

Figyelt kérdés

Bizarr kérdés, tudom.. de gondolkodtál már rajta?

Mi alapján gondolod azt, hogy ki fog előbb, illetve mennyire számítassz arra, hogy drasztikus változást hoz valamelyikőtöknek az életébe?

2022. ápr. 25. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyám már nem él. Valószínű én fogok utoljára...
2022. ápr. 25. 23:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám, mondták az orvosok, hogy nincs sok neki hátra, úgyhogy ő megy el elsőnek. :(
2022. ápr. 25. 23:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben a gyerek túléli a szülőt, ezen az egyszerű alapon tippelném magamat az utolsó kicsekkolónak, de természetesen sosem lehet tudni. Apám 4 évvel idősebb anyámnál, és a férfiak átlagosan 7 évvel halnak korábban, mint a nők (Magyarországon), szóval a basic válasz az, hogy az első ő lesz. Senkinek nincs olyan betegsége, ami miatt okom lenne azt feltételezni, hogy el fogunk térni ettől a tendenciától, és mivel a nagyszüleim is élnek, nem tudok az ő halálokukból következtetéseket levonni ránk, leszármazottakra nézve.
2022. ápr. 26. 01:05
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Anya utána én és utoljára apa. Apa mindenkit túlél, viszi a vagyont a sírba majd 🤣🤣🤣
2022. ápr. 26. 01:07
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
Te.
2022. ápr. 26. 01:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyám már 18 éve meghalt, apám többedik infarktusán van túl, korábban daganatos is volt. Hacsak fel nem csavarodom az autóval valamelyik útszéli fára/oszlopra, akkor több mint valószínű, hogy túlélem apámat is. Drasztikus változást nem hoz majd az életembe, ha már apám se él majd, nem vagyunk annyira jó viszonyban. Meg már rég külön élek, saját családom van.
2022. ápr. 26. 01:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Apám már meghalt.

Én fogok következni. Szívbeteg vagyok. Utána anyám. Anyám anyja pedig mindenkit túlél majd.

2022. ápr. 26. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom.

Anyámról semmit se tudok, de egészséges volt pár éve a körülmények ellenére. (A körülmények: munkásszállókon lakás, dohányzás bent.)

Mostanában lesz 58, vagy valami ilyesmi.

Apám láncdohányos, gerincsérves, érszűkületes, COPD-s, alkoholista. A COPD miatt már pár éve 5 évet jósoltak neki.

Nekem 20 éve elhanyagolt refluxom van, szívbillentyű-elégtelenségem, nagyon magas koleszterinszintem, ami nem reagál a diétára, gerincferdülésem, fülzúgásom, rossz izomerőm, rossz terhelhetőségem, genetikailag rossz fogaim, amihez hozzájött az, hogy kiskori arcüreggyulladás miatt elől nem nőtt rendesen az egyik... Most viszket egy anyajegyem, magánban 1 hónapra kaptam időpontot.

Az elmúlt kb 10 évben próbáltam minél egészségesebben étkezni és sportolgatni, hol jobban, hol kevésbé sikerült.

Az elmúlt 1 évben pedig kőkeményen veszek ezeket a dolgokat.

Úgy nézett ki, hogy javult is a szervezetem állapota, majd tegnap olyan rossz laborleletem lett, hogy tegnap és ma is sírtam.

Mind a 4 nagyszülőm rákos volt már 65-70 éves korában.

Ja és világháború előtt állunk.

Szóval.... Na.

29N

2022. ápr. 26. 11:20
 9/12 anonim válasza:

Én fogok elsőnek menni (saját magam viszem a sírba)

Bár remélem apám is megdöglik minél hamarabb kínkeserves módon..

Anyám nagyjából jolvan szóval ő fog túl élni minket amit nem is bánok. Ő megérdemli az "életet"

2022. ápr. 27. 18:34
 10/12 anonim ***** válasza:
31%
Nem állunk vh előtt, nem kell pánikot kelteni a fantazmagóriával.
2022. ápr. 27. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!