Szerinted anyád, apád, vagy te fogsz előbb meghalni?
Bizarr kérdés, tudom.. de gondolkodtál már rajta?
Mi alapján gondolod azt, hogy ki fog előbb, illetve mennyire számítassz arra, hogy drasztikus változást hoz valamelyikőtöknek az életébe?
Apám már meghalt.
Én fogok következni. Szívbeteg vagyok. Utána anyám. Anyám anyja pedig mindenkit túlél majd.
Nem tudom.
Anyámról semmit se tudok, de egészséges volt pár éve a körülmények ellenére. (A körülmények: munkásszállókon lakás, dohányzás bent.)
Mostanában lesz 58, vagy valami ilyesmi.
Apám láncdohányos, gerincsérves, érszűkületes, COPD-s, alkoholista. A COPD miatt már pár éve 5 évet jósoltak neki.
Nekem 20 éve elhanyagolt refluxom van, szívbillentyű-elégtelenségem, nagyon magas koleszterinszintem, ami nem reagál a diétára, gerincferdülésem, fülzúgásom, rossz izomerőm, rossz terhelhetőségem, genetikailag rossz fogaim, amihez hozzájött az, hogy kiskori arcüreggyulladás miatt elől nem nőtt rendesen az egyik... Most viszket egy anyajegyem, magánban 1 hónapra kaptam időpontot.
Az elmúlt kb 10 évben próbáltam minél egészségesebben étkezni és sportolgatni, hol jobban, hol kevésbé sikerült.
Az elmúlt 1 évben pedig kőkeményen veszek ezeket a dolgokat.
Úgy nézett ki, hogy javult is a szervezetem állapota, majd tegnap olyan rossz laborleletem lett, hogy tegnap és ma is sírtam.
Mind a 4 nagyszülőm rákos volt már 65-70 éves korában.
Ja és világháború előtt állunk.
Szóval.... Na.
29N
Én fogok elsőnek menni (saját magam viszem a sírba)
Bár remélem apám is megdöglik minél hamarabb kínkeserves módon..
Anyám nagyjából jolvan szóval ő fog túl élni minket amit nem is bánok. Ő megérdemli az "életet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!