Kisugárzásbol még lehet tudni szerintek tudni milyen ember lehet szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 14:43
1/7 anonim válasza:
Nem, az kevés ehhez. Kinézet alapján dettó.
3/7 anonim válasza:
Bizonyos mértékben igen, de veszélyes lehet a TFH-zás.
4/7 anonim válasza:
Bizonyos dolgokra lehet következtetni belőle, de hogy pontosan milyen ember, ahhoz kevés.
5/7 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy mit érzel a közelében vagy ha ránézel.
6/7 anonim válasza:
2-es vagyok.Az 5-ös nem írt rosszat,ezt már mástól is hallottam,és utólag belegondolva nem egyszer be is jött,csak nem mindig hallgattam a megérzésre.Szóval intuíció.Volt olyan ember munkahelyemen,akiről azt gondoltam nagy naivan,milyen jó munkaerő lesz,határozott kiállás,ambíció,aztán nagy nulla lett az egész.A háttérben duruzsolt a fejemben egy hang,hogy a látszat csal,de nem vettem túl komolyan.Aztán kiderült,hogy b..sz*tt dolgozni,mindenki utálta,nagyon nehéz természete volt.Később jött egy másik fazon,nála már első beszélgetéseknél éreztem,hogy simlis lesz,nem egyenes,mondtam is a kisfőnöknek(ő kérdezte mi a benyomásom)de őszerinte be fog válni.Hát nem...egy éve van nálunk,de már ki akarják rúgni.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, kisugárzása maximum, a Chernobilban született embereknek lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!