Ezeken a dolgokon tud változtatni az ember?
Semmiképp nem érdemes álarcokat ölteni. Ha belül sikerül valamilyen kellemes állapotra találnod, az arckifejezésed is megváltozna.
A megfeledkezés ellen jó lehet, ha minél többször az érzéseidre irányítod a figyelmet, arra, hogy éppen hogy vagy belül.
Nem öltenék álarcot, illetve az alap arckifejezésem sajnos ilyen "flegma, mogorva", akkor is ilyen arcot vágok, ha épp jó napom van és boldog vagyok, nyílván, ha pillanatnyi helyzetben megörülök valaminek mosolygok, vagy nevetek, stb. csak egyszerűen, ha megfeledkezek magamról ilyen fejet vágok. Nő vagyok és éppen azért is rosszabb, mert elutasítónak hat mindenki felé.
Köszönöm az értelmes választ!
Én is ilyen vagyok, szerintem apamtol orokolhettem ezt. Egyszerűen nekem is ilyen az arcom, ha nem figyelek rá sokszor megkérdezik hogy jól vagyok e...
A lényeg hogy akik jól ismernek téged, azok tudják hogy nincs mindig ilyen rossz hangulatod, hanem csak ilyen az arcod és kész. Szerintem azon kívül hogy megpróbálsz figyelni rá mást nem nagyon lehet tenni, hisz alapból ilyen az arcszerkezeted.
De ha van valakinek valami más ötlete pls írja le mert engem is érdekelne.
Vannak dolgok amiken nem lehet változtatni (vagy csak nehezen)
Ezeket a dolgokat érdemes a részedként elfogadni.
Ha van önbizalmad a kisugárzásod is megváltozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!