Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted anyád, apád, vagy...

Szerinted anyád, apád, vagy te fogsz előbb meghalni?

Figyelt kérdés

Bizarr kérdés, tudom.. de gondolkodtál már rajta?

Mi alapján gondolod azt, hogy ki fog előbb, illetve mennyire számítassz arra, hogy drasztikus változást hoz valamelyikőtöknek az életébe?

2022. ápr. 25. 23:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%
Ráadásul jogi következményei is vannak, ha ilyeneket írsz.
2022. ápr. 27. 19:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Apám 53, anyám 47, én 20

Apáék családjában ilyen matuzsálemek vannak, akik minimum 80 évig élnek általában, többen 90 felett nyiffantak ki

Anya családjában ilyen 70-80 a jellemző kor

Van köztük 7 év és a nők tovább élnek mondjuk 5 évvel. Így, eddigieket összevetve anyámnak kéne 2 évvel tovább élnie. De anya eléggé dohányzik, viszont sportos. Apa kevésbé figyel a mozgásra, étkezésre, de nem cigizik, helyette napi 1-2 sört iszik.

Szerintem kb egyidősek lesznek, mikor meghalnak, ilyen 75-80-at jósolok mindkettőnek és apa fog elmenni hamarabb.

Én valószínű utánuk jövök, anyám eleget szenvedett már, nem kéne neki végignéznie azt, hogy én esetleg kinyiffantsam magam. Ha más öl meg...hát, az szívás, de szerintem én tovább fogok élni, mint mindkettő, mind úgy, hogy évtizedekkel később halok meg, mind úgy, hogy szerintem 80+ évet fogok élni.

2022. máj. 23. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!