Titeket nem idegesit, ha valakin azt látjátok, hogy feleslegesen költekezik és pazarol?
Az, hogy pazarolja a sajátját nem érdekelne. Ha a cuccaitól nem férnék a szobában az viszont zavarna, mert nekem kellene teret hagynia.
Ha idegenek pazarolnak az sem érdekel, viszont ha hó végén panaszkodik, hogy nincs pénze, mert elköltötte hülyeségekre, az viszont zavarna.
Az egy dolog, hogy akkor anyagilag nem szorulnak rá a kolira, de nem égő a szülőket beengedni oda?
Ennyit változott a világ?
Szerintem a gyerek nincs azon a szinten, hogy bármit megértsen, de a szülőkkel is van baj ...
Szerintem attól függ, milyen attitűd kapcsolódik hozzá, legalábbis engem nem feltétlenül zavar annyira minden esetben, hogy szóvá is tegyem. Nekem is volt ilyen szobatársam, kétszer is.
Az első nem volt zavaró, mert igényesen kordában tartotta a cuccait attól még, hogy sok volt.
De a második magyon zavart... Ha érettségi miatt nem költöztünk volna már ki, akkor már rég pofáncsaptam volna.(Mondjuk nem csak emiatt, de az más sztori) Pazarol, hetekig rohasztja a maradékot, a mostatlant, ráadásul soha nem takarít, aztán úgy tesz, mintha azért lenne büdös a szobába, mert te beléptél. Konkrétan percekkel később, hogy belépész, nagy drámaian elkezd öklendezni, meg nyivákolni, hogy nyissunk ablakot, akár télen, és lecarja, hogy van, aki most jött vissza fürdésből, vizes a haja. De bezzeg fordított esetbe, ha szerinte van hideg, akkor csukni kell az ablakot... Ja az meg a személyes kedvencem, hogy a szeptemberi mosatlant bolyhosan hazavitte téli szünetkor, aztán szünet után hallgathattuk, hogy ő nem érti miért haragszik rá az anyja... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!