Miért van ennyi feleslegesnek tűnő kérdés?
Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy itt olyan kérdések fogalmazódnak meg, amit egy kis józan paraszti ésszel önmaga is meg tudna válaszolni pl. „jó-e még?” „Meg tehetem-e?” „Mi ez?” Szóval én úgy gondolom nem véletlenül hozták létre ezt az oldalt. Szerintem nagyon jól tudták, hogy létezik egy generáció akiket a szüleik nem tanítottak meg alapvető dolgokra. Szerintetek is jól gondolom.2022. ápr. 7. 07:58
1/9 anonim válasza:
Feltehetöen megerösítést szeretne az illetö, vagy egyszerüen nem tudja, hogy kellene elkezdeni valamit.
Ami neked felesleges, az neki nem az, éppen ellenkezöleg!
2/9 anonim válasza:
Legtöbbször az itt szóló kérdések nem arról szólnak hogy megfeleljék őket, hanem megtudják a különbőző nézetpontokat/érveket és hogy melyik oldalon áll a többség és úgy tudják le hogy oké, ez most így van. Ezzel az a gond hogy a többségnek nem minden esetbe van igaza, főleg ezen az anonim oldalon.
3/9 anonim válasza:
Például a tiéd is egy ilyen.:) Meg is válaszoltad magadnak szépen.
4/9 anonim válasza:
Mert a modok nem bannolják ki a trollokat.
Csak simán törli a kérdéseket
5/9 anonim válasza:
Bocsi, csak a kérdésre válaszoltam:S
6/9 A kérdező kommentje:
Félreértesz, én például olyan felesleges kérdésre gondolok, hogy "jó-e még az étel" vagy, "kimehetek-e az illemhelyre?" Na most szerintem erre önmagának is illene tudnia a választ (Megszagolom/meg ízlelem. Kikéredzkedek az illemhelyre
2022. ápr. 7. 08:12
7/9 A kérdező kommentje:
1. Erről egy vicc jut eszembe.
- Doktor úr, én olyan bizonytalan vagyok mostanában.... Vagy mégsem?
2022. ápr. 7. 08:20
8/9 anonim válasza:
Sok itt az értelmi fogyatékos, aki azt hiszi, hogy ha t időközönként kiírja ugyanazzal a tartalommal a napi n "kérdését", akkor mást fognak rá válaszolni az emberek.
9/9 anonim válasza:
Nekem azok a kedvenceim, amik úgy kezdődnek hogy: "Csak szerintem...?", "Csak én gondolom úgy, hogy....?", "Csak nekem van....?", "Csak én...?" stb.
Igen b.meg, csak te..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!