Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egyszerűen öltözködöm...

Ha egyszerűen öltözködöm mégis sokszor belekötnek akkor az miért van?

Figyelt kérdés
Teljesen egyszerűen. Sima hétköznapi ruhában. De igényesen,ápoltannézek ki.
2022. máj. 14. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit mondanak, akik belekötnek?
2022. máj. 14. 15:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Hogy nem vagyok normális,mert fekete nadrágban vagyok. Vagy gúnyolni szoktak,hogy nyálas vagyok.
2022. máj. 14. 15:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Passz
2022. máj. 14. 15:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen. Elég érthetetlen.
2022. máj. 14. 15:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi az hogy “nyálas” vagy?
2022. máj. 14. 16:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Olyanok szokták mondani,hogy nyálas vagyok akik mem túlságosan adnak a megjelenésükre. Ápolatlanok,rosszul öltözöttek.
2022. máj. 14. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Látatlanban nem lehet megmondani, hogy mi a különös a kinézetedben, de azért ne hagyd magad. Lehet hogy látják, hogy nincs önbizalmad, és visszaélnek a bizonytalanságoddal.
2022. máj. 14. 16:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nő vagy, akkor valószínűleg pont azért, mert egyszerű a külsőd. Valamiért nőknél elvárás, hogy minden helyzetben úgy nézzenek ki, mintha a kifutóról sétáltak volna le, a póló + nadrág nem elég. Tisztelet a kivételnek. Ha férfi vagy akkor nem tudom, lehet arra értik hogy nem márkásak a ruháid? Mindenesetre aki az öltözködésük miatt kritizál másokat, az szóra sem érdemes.
2022. máj. 14. 16:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ápolatlan, rosszul öltözöttek azért mondják, mert irigyel. Le akarnak húzni, rossz indulatúak és bunkók. Mit keresel ilyen emberek között? Kerüld őket messzire .
2022. máj. 15. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha te kényelmesen érzed magad a bőrödben, akkor nem kell változtatnod. Mindig lesznek emberek, akiknek nem fogsz megfelelni, akármennyire is próbálkozol.

Nekem azt szokták mondani, hogy miért öltözöm úgy, mintha temetésre mennék és nyaggattak sokáig, hogy hordjak már színes dolgokat. Egy ideig zavart, de rájöttem, hogy nem fogok mások kedvéért kellemetlenül lenni. Kevés dolog áll jól, szeretem a feketét és kész. Kitartást!

2022. máj. 30. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!