Miért szokás más zsebében turkálni?
Én biztonsági ör vagyok, fiatal rokkantság miatt lettem az. Kívülröl annyira nem látszik a bajom, megvan minden végtagom. Ugye az embereknek csak az rokkant akinek nincs lába. Van rokkant kártyám is, de rendszeresen hívnak rám rendört, mert egy rokkantnak nem lehet 2006-os 3-as BMW-je, csak Suzukija. Még aktív, diplomás keresöként megkeresett és örökölt pénzemet befektettem és 3 lakást vettem. Egyben lakom, kettöt kiadok lakásonként majdnem annyiért mint a fizetésem. Szóval 3 fizetésböl élek, plusz a feleségemé. Az összes szomszédunk a zsebünkben turkál, hogy egy ör hogy engedheti meg magának ahogy élünk. Kitalálták hogy a feleségem tart el, stb. Ez a beszédtéma régóta. Képesek voltak este az ablakból lesni, hogy hova megyek én éjszaka. Majd nem bírták ki és rákérdeztek.
A diplomámnak megfelelö munkát nem tudok vállalni ha valaki kérdezné! Pont ott sérültem meg amit használnom kellene. Legyen ennyi elég.
Nem vágom de unom már nagyon. Kérdezik az emberek miből van Arany óra, lánc, hugo boss, d&g meg egy csomó márkás ruha, hogy miből van R8 meg S coupé AMG. Verte meg az irigység a fejüket, ne foglalkozz velük. Jót kívánok minden irigynek, rájuk is csak irigykedjenek, addig örülj amíg nem sajnálnak. Ma is nyomok egy kört R8-al az autópályán, kezemen vírít majd az AP
24f
5x bajnok
Koltozz Pestre a belvarosba! Itt sok a kulfoldi berlo,nem foglalkozik senki a masikkal,max koszon!
Borzalmas helyen laksz!
En orulok a sikerednek! Csak igy tovabb!
Nem dicsekedtem soha, nem is mondtam hogy lakásaim vannak, pont ez a baj. Mert így azt pletykálják, hogy mi miböl vettünk új bútort, kerti cuccokat, stb. Biztos a feleségem áll mindent mert egy biztonsági ör az csak csóró lehet.
Volt itt válasz, hogy én foglalom a rokkant helyet. Attól hogy megvan minden végtagom, még nem tudok kiszállni sajnos résnyi normál helyen, szükségem van az ajtó telibe kinyitására. Nem puszira adják a kártyát manapság! De hidd el, az esetek többségében ha van több üres hely a parkolóban, akkor oda állok inkább. De szivattak már meg, hogy körbeálltak és nem tudtam hazamenni amíg nem jöttek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!