Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szokás más zsebében...

Miért szokás más zsebében turkálni?

Figyelt kérdés

Én biztonsági ör vagyok, fiatal rokkantság miatt lettem az. Kívülröl annyira nem látszik a bajom, megvan minden végtagom. Ugye az embereknek csak az rokkant akinek nincs lába. Van rokkant kártyám is, de rendszeresen hívnak rám rendört, mert egy rokkantnak nem lehet 2006-os 3-as BMW-je, csak Suzukija. Még aktív, diplomás keresöként megkeresett és örökölt pénzemet befektettem és 3 lakást vettem. Egyben lakom, kettöt kiadok lakásonként majdnem annyiért mint a fizetésem. Szóval 3 fizetésböl élek, plusz a feleségemé. Az összes szomszédunk a zsebünkben turkál, hogy egy ör hogy engedheti meg magának ahogy élünk. Kitalálták hogy a feleségem tart el, stb. Ez a beszédtéma régóta. Képesek voltak este az ablakból lesni, hogy hova megyek én éjszaka. Majd nem bírták ki és rákérdeztek.

A diplomámnak megfelelö munkát nem tudok vállalni ha valaki kérdezné! Pont ott sérültem meg amit használnom kellene. Legyen ennyi elég.

2022. máj. 13. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

Nem vágom de unom már nagyon. Kérdezik az emberek miből van Arany óra, lánc, hugo boss, d&g meg egy csomó márkás ruha, hogy miből van R8 meg S coupé AMG. Verte meg az irigység a fejüket, ne foglalkozz velük. Jót kívánok minden irigynek, rájuk is csak irigykedjenek, addig örülj amíg nem sajnálnak. Ma is nyomok egy kört R8-al az autópályán, kezemen vírít majd az AP

24f

5x bajnok

2022. máj. 13. 11:02
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
11# Milyen bajnok vagy? Sport?
2022. máj. 13. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek vegtelenul irigyek es rosszindulatuak. Mi is vettunk autot, majd husz ev kulonbseggel, mert a reginek a javitgatasa lassan tobbe kerult. Nem csucskategorias auto egyebkent. Aztan mar a rokonsagbol jott a kerdes hogy "mibol? ?". Hat hogy hogy mibol, mindig raktunk felre mikor tehettuk...
2022. máj. 13. 11:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Koltozz Pestre a belvarosba! Itt sok a kulfoldi berlo,nem foglalkozik senki a masikkal,max koszon!

Borzalmas helyen laksz!

En orulok a sikerednek! Csak igy tovabb!

2022. máj. 13. 12:36
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem dicsekedtem soha, nem is mondtam hogy lakásaim vannak, pont ez a baj. Mert így azt pletykálják, hogy mi miböl vettünk új bútort, kerti cuccokat, stb. Biztos a feleségem áll mindent mert egy biztonsági ör az csak csóró lehet.

Volt itt válasz, hogy én foglalom a rokkant helyet. Attól hogy megvan minden végtagom, még nem tudok kiszállni sajnos résnyi normál helyen, szükségem van az ajtó telibe kinyitására. Nem puszira adják a kártyát manapság! De hidd el, az esetek többségében ha van több üres hely a parkolóban, akkor oda állok inkább. De szivattak már meg, hogy körbeálltak és nem tudtam hazamenni amíg nem jöttek ki.

2022. máj. 13. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!