Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem romantikus gesztus...

Csak nekem romantikus gesztus a puszi?(18/L)

Figyelt kérdés
Sosem értettem, hogy a másik vállát vagy nyakát nyilván nem kezdjük el puszilgatni, de az arcát (ami amúgy 4 centire van a szájától) nyugodtan lehet? Nem tudom miért, de én a számmal képtelen vagyok a páromon kívül máshoz hozzáérni. Arra ott van az ölelés, vagy gyermekeknél a fejük, barátoknál, rokonoknál a hátuk simogatása, pacsi, bármi.

2022. ápr. 13. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

En mindig csak max oda erintem az arcom a masikehoz es a levegobe puszilok, de meg ugy vettem eszre kb mindenki ezt a verziot csinalja.

Te tenyleg adsz random embereknek puszit arcra?

2022. ápr. 13. 16:46
 2/8 anonim válasza:
100%
Én is úgy vettem észre ahogy 1es leírta, de én például közeli barátaimnak is szoktam arcára puszit adni.
2022. ápr. 13. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#1, nyilván nem random embereket puszilgat a Kérdező, magadra vess ha csak kötekedni tudsz.

Egyet értek veled Kérdező, ez egyébként csak Euróbában szokás, más kultúrájú embereknek (megértem miért) ez kicsit túl megy a határon. Nem szeretek én sem puszit adni senkinek, nem számít, hogy rokon vagy barát. Puszilgasson akit akar, de engem hagyjanak ki ebből.

2022. ápr. 13. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 Mi benne a kotekedes kb 15 fokkal kell arebb forditani az arcod hogy tenyleg puszi legyen konnyu felre erteni lehet sokan tenyleg azt hiszik itt igazi puszi megy de nem
2022. ápr. 13. 16:55
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
#4 az, hogy nem a kérdésre adtál választ, hanem rögtön belekötöttél, hogy te tényleg az emberek arcára adsz puszit?
2022. ápr. 13. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Te ma birkozo szart ettel szerintem
2022. ápr. 13. 16:59
 7/8 A kérdező kommentje:
"a számmal képtelen vagyok a páromon kívül máshoz hozzáérni" Ebben benne van hogy abszolút senkinek nem adok puszit, akkor sem ha ők igen... Hogy jutottál arra a következtetésre, hogy random embereket puszilgatok? 🥲 És igen, mindenki a családban és anya baráti körében "rendesen" szokott megpuszilni vagyis nem csak a levegőbe puszilnak. De lehet hogy ez csak náluk szokás.
2022. ápr. 13. 17:01
 8/8 A kérdező kommentje:
(bocsi a szóismétlésért)
2022. ápr. 13. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!