Csak nekem romantikus gesztus a puszi?(18/L)
Figyelt kérdés
Sosem értettem, hogy a másik vállát vagy nyakát nyilván nem kezdjük el puszilgatni, de az arcát (ami amúgy 4 centire van a szájától) nyugodtan lehet? Nem tudom miért, de én a számmal képtelen vagyok a páromon kívül máshoz hozzáérni. Arra ott van az ölelés, vagy gyermekeknél a fejük, barátoknál, rokonoknál a hátuk simogatása, pacsi, bármi.2022. ápr. 13. 16:39
1/8 anonim válasza:
En mindig csak max oda erintem az arcom a masikehoz es a levegobe puszilok, de meg ugy vettem eszre kb mindenki ezt a verziot csinalja.
Te tenyleg adsz random embereknek puszit arcra?
2/8 anonim válasza:
Én is úgy vettem észre ahogy 1es leírta, de én például közeli barátaimnak is szoktam arcára puszit adni.
3/8 anonim válasza:
#1, nyilván nem random embereket puszilgat a Kérdező, magadra vess ha csak kötekedni tudsz.
Egyet értek veled Kérdező, ez egyébként csak Euróbában szokás, más kultúrájú embereknek (megértem miért) ez kicsit túl megy a határon. Nem szeretek én sem puszit adni senkinek, nem számít, hogy rokon vagy barát. Puszilgasson akit akar, de engem hagyjanak ki ebből.
4/8 anonim válasza:
#3 Mi benne a kotekedes kb 15 fokkal kell arebb forditani az arcod hogy tenyleg puszi legyen konnyu felre erteni lehet sokan tenyleg azt hiszik itt igazi puszi megy de nem
5/8 anonim válasza:
#4 az, hogy nem a kérdésre adtál választ, hanem rögtön belekötöttél, hogy te tényleg az emberek arcára adsz puszit?
6/8 anonim válasza:
Te ma birkozo szart ettel szerintem
7/8 A kérdező kommentje:
"a számmal képtelen vagyok a páromon kívül máshoz hozzáérni" Ebben benne van hogy abszolút senkinek nem adok puszit, akkor sem ha ők igen... Hogy jutottál arra a következtetésre, hogy random embereket puszilgatok? 🥲 És igen, mindenki a családban és anya baráti körében "rendesen" szokott megpuszilni vagyis nem csak a levegőbe puszilnak. De lehet hogy ez csak náluk szokás.
2022. ápr. 13. 17:01
8/8 A kérdező kommentje:
(bocsi a szóismétlésért)
2022. ápr. 13. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!